Η πρώτη μεγάλη πολιτική ήττα Πνευματικού

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου, σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη πολιτική ήττα του δημάρχου Κορινθίων κ.Αλέξανδρου Πνευματικού και μάλιστα σε ένα θέμα που το είχε πάει μέχρι τώρα στα μέτρα του.
Μόλις 10 ψήφους κατάφερε να πάρει η πρόταση του για την συνέχιση του διαγωνισμού της παραχώρησης της δημοτικής αγοράς σε ιδιώτη.
Αντίθετα η πρόταση της ενωμένης αντιπολίτευσης να σταματήσει ο διαγωνισμός και να φτιάξει το κτίριο της δημοτικής αγοράς ο δήμος και μετά να προχωρήσει σε αξιοποίηση υπερψηφίστηκε με 22 ψήφους.,
Ο δήμαρχος απο το 2006 δεν έχει δεχθεί παρόμοια ήττα ακόμα και στο θέμα της δημοτικής αγοράς που είναι γνωστό ότι είχε κάνει άπειρα πισωγυρίσματα και έχει αλλάξει άποψη 10 φορές.
Είναι η πρώτη μεγάλη πολιτική ήττα που σηματοδοτεί τις επόμενες 300 ημέρες που απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές.
Η κοινή γραμμή της αντιπολίτευσης όλων των τάσεων δημιούργησε πολιτική απομόνωση στον δήμαρχο και την παράταξη του, για πρώτη φορά και επιβεβαίωσε την δυσκολία με την οποία πλέον θα περνά θέματα που αποτελούν προσωπικές του αποφάσεις.
Μετά απο 12 χρόνια πλήρους ελέγχου του δημοτικού συμβουλίου ακόμα και σε παλινωδίες ήρθε με πολύ έντονο τρόπο η πρώτη μεγάλη πολιτική ήττα.
Η δημοτική αγορά βέβαια δεν πρόκειται να καλλωπιστεί μέχρι τις εκλογές και ακυρώθηκαν και οι φήμες που ήθελαν μεγάλο σούπερ-μάρκετ να μπαίνει στην αγορά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn