Ο κρίσιμος ρόλος του Βασίλη Πανταζή στις εκλογές

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο κ.Βασίλης Πανταζής προχωρά με σταθερό ρυθμό αλλά αποτελεσματικά στην συγκρότηση του συνδυασμού του για τις εκλογές του δήμου Κορινθίων.
Χωρίς πλέον το άγχος να κατεβάσει 200 υποψηφίους στα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στα 42 πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κεντρικό ψηφοδέλτιο.
Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο κ.Πανταζής δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τους κκ. Πνευματικό και Νανόπουλο, οπότε το ποσοστό του και οι σύμβουλοι που θα ελέγξει είναι πολύ κρίσιμα μεγέθη τόσο για την εκλογή δημάρχου πολύ περισσότερο για την λειτουργεία του δήμου μετά τις εκλογές.
Με αυτό δεδομένο στην επόμενη μέρα του δήμου Κορινθίων υπάρχει ρόλος και λόγος για τον ίδιο αλλά και όσους εκλεγούν μαζί του.
Οι γνώσεις του αλλά και η σοβαρότητα του στα δημοτικά συμβούλια έχουν διευρύνει πολύ τον κόσμο που τον βλέπει θετικά αλλά και στελέχη απο διάφορους κοινωνικούς χώρους που έχουν ήδη συμπορευθεί μαζί του.
Ο κ.Πανταζής είναι αστάθμητος αυτή την στιγμή παράγοντας αλλά πολύ σημαντικός όταν θα έρθει η ώρα για να λειτουργήσουν οι συνεργασίες μετά τις εκλογές.
Είναι επίσης παραπάνω απο σίγουρο ότι όσο θα μεγαλώνει η απήχηση του τόσο θα μεγαλώνουν οι επιθέσεις εναντίον του ένθεν και ένθεν…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn