Στην Κορινθία η εκπρόσωπος της επιτροπής ”200 χρόνια μετά την επανάσταση – Ελλάδα 2021”

0
93
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες Τρίτη 11 Αυγούστου η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα μαζί με την Περιφερειακή και Εντεταλμένη Σύμβουλο για το 1821 κα Μαργαρίτα Σπυριδάκη, πραγματοποιήσαν σειρά επισκέψεων στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και της προετοιμασίας των αντίστοιχων εκδηλώσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επισκέφθηκαν τα Δερβενάκια (όπου έλαβε χώρα η καταστροφή του Δράμαλη) και τον ανδριάντα του Γέρου του Μοριά καθώς και το παρακείμενο εκκλησάκι του Αγίου Σώστη. Το μνημείο αφιερωμένο στο Νικηταρά στο Χιλιομόδι. Το Δημαρχείο Κορίνθου όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Νανόπουλο και συζητήσαν σχετικά με τις δράσεις του Δήμου στο πλαίσιο του εορτασμού των 200χρονων. Το Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου όπου ενημερώθηκαν από τη διευθύντρια κυρία Μέξια για την επικείμενη ανακαίνιση του. Τον Ακροκόρινθο όπου στις 14 Ιανουαρίου 1822 οι πολιορκούμενοι Τούρκοι, παραδόθηκαν στον Κολοκοτρώνη και τέλος, επισκέφθηκαν το διοικητήριο της ΠΕ Κορινθίας όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής παρουσία του γνωστού ερμηνευτή δημοτικών τραγουδιών κ. Λάλεζα και του Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκέριζας κ. Ρούκη.

«Στην Κορινθία συνέβησαν σημαντικότατα γεγονότα του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα και σκοπός μας είναι να τα αναδείξουμε όπως και σε κάθε γωνιά του Περήφανου Μοριά!

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn