Πλημμύρισε ο κόμβος Σπαθοβουνίου από την ισχυρή βροχόπτωση! Μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες (photos)

0
118
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει τις τελευταίες ώρες στον Νομό Κοιρνθίας, έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων στο οδικό δίκτυο. Ο κόμβος Σπαθοβουνίου δίπλα από τα διόδια πλημμύρισε για ακόμα μια φορά, καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία προς Σπαθοβούνι και Κουταλά-Χιλιομόδι. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς τα νερά κατακλύζουν τις καλλιέργειες και τα χωράφια της περιοχής καταστρέφοντας τη σοδειά των αγροτών. Πρόσφατα μάλιστα το θέμα έφτασε στην αίθουσα της Βουλής με επίκαιρη ερώτηση από τον Πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κ. Βελόπουλο:

«Προτίθεσθε να επιληφθείτε αρμόδια, προκειμένου να προβλεφθεί υποδομή για την απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων στο οδικό δίκτυο της παραπάνω περιοχής, αφού η έλλειψή της προκαλεί τραγικές καταστροφές στις παρακείμενες αγροτικές εκτάσεις, όποτε ενσκήπτουν έντονες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να οδηγούνται οι ντόπιοι αγρότες σε απελπισία, μη μπορώντας, ούτε να εργαστούν στη γη τους, ούτε να αποκομίσουν, μετά από κόπους και έξοδα, την αναμενόμενη συγκομιδή;»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn