Σε εξέλιξη το πρόγραμμα « Καταπολέμησης κουνουπιών» της Περιφέρειας Πελοποννήσου

0
70
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «Καταπολέμησης Κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού συστήματος των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας» για την τριετία 2018-2019-2020, από νωρίς την άνοιξη  (αρχές Μαρτίου ) και πραγματοποιούνται στοχευμένες εφαρμογές ελέγχου και καταπολέμησης κουνουπιών σε κρίσιμα σημεία της χωρικής επικράτειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στα πλαίσια του ανωτέρω προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών  σας γνωστοποιούμε ότι την  Τρίτη  26.05.2020 πραγματοποιήθηκε :

Ψεκασμός από αέρος με τη χρήση Συστήματος μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους  (Σ.μη.Ε.Α. – drone) με τη μέθοδο της προνυµφοκτονίας σε πλημμυρισμένες εκτάσεις  στο Αρχαίο Λιμάνι του Δήμου Κορίνθου  (συνολικά ψεκάστηκαν 30 στρέμματα) καθώς επίσης με επίγεια μέσα σε ρέματα κανάλια (συνολικά ψεκάστηκαν 2km)  στην Κόρινθο , Αρχαία Κόρινθο του Δήμου Κορινθίων.

Οι συγκεκριμένες δράσεις  κρίθηκαν απαραίτητες κατόπιν συστηματικών δειγματοληψιών  στις περιοχές και πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με την έγκριση και τις  κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου  Υγείας.

Οι αεροεφαρμογές  πραγματοποιήθηκαν  υπό την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και υπό την εποπτεία του Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου και πρόεδρου της επιστημονικής επιτροπής του έργου, κ. Βασίλη Διαμαντόπουλου Ιατρού Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ, καθώς και της επιστασίας του επιστημονικού υπευθύνου της αναδόχου εταιρείας.

Στα πλαίσια του προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών σας υπενθυμίζουμε  ότι για τυχόν  προβλήματα, ή πληροφορίες  σχετικές με τα κουνούπια και τους τρόπους προφύλαξης από αυτά, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις κάτωθι τηλεφωνικές γραμμές:

Φορέας Υλοποίησης:

  • Πελοπόννησος ΑΕ : Τηλ:  +03  2710 557058

                                fax:  +03  2710 557060     

                             email : Kpelop@otenet.gr

  • Γραμμή εξυπηρέτησης κοινού χωρίς χρέωση : 80011 2444244
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn