Ετήσια αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία ετήσια αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας από μονάδα κινητής αιμοληψίας του Γ.Ν. Ν. Κορίνθου. Η αιμοδοσία λαμβάνει χώρα όχι μόνο για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου αλλά και την οποιασδήποτε στιγμής προσφοράς του συλλόγου προς το Νοσοκομείο Κορίνθου εφ όσον αυτό χρειαστεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, συμμετέχοντας και ο ίδιος ως εθελοντής αιμοδότης «από τα φοιτητικά του χρόνια στην ιατρική» όπως χαρακτηριστικά είπε, ευχαρίστησε και συνεχάρη το Σύλλογο Εργαζομένων της ΠΕ Κορινθίας, τον πρόεδρο κ. Ηλία Μιχόπουλο καθώς και όλους τους εργαζομένους για την τόσο σημαντική δράση επί σειρά ετών τονίζοντας πως «δίνοντας ελάχιστο από το χρόνο μας, κάνοντας πράξη την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, δίνουμε αίμα και σώζουμε ζωές».

Συνεχίζοντας προσκαλεί «μικρούς και μεγάλους εθελοντές, όχι μόνο την περίοδο αυτής της παγκόσμιας πανδημίας αλλά κάθε στιγμή να δίνουμε αίμα ανελλιπώς και σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών όπως ο καθένα μας μπορεί. Είναι κάθε φορά χαρά μου ακόμα και τέσσερις φορές το χρόνο να δηλώνω το παρόν στην αιμοδοσία» τόνισε κλείνοντας τη συνομιλία του με το ιατρικό προσωπικό και τους υπαλλήλους της ΠΕ Κορινθίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn