Θ. Μανάβης: Η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής, γύρισε το Ζευγολατιό στη δεκαετία του 60΄

0
94
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην δεκαετία του ’60, έχει επιστρέψει το Ζευγολατιό, εξαιτίας της αδιαφορίας και πιθανόν της επιλογής που έχει κάνει η δημοτική αρχή του δήμου Βέλου-Βόχας!
Έκπληκτοι οι πολίτες και οι κάτοικοι του μεγαλύτερου χωριού και έδρας του δήμου μας καθημερινά διαπιστώνουν, την πλήρη εγκατάλειψη του χωριού αλλά και την απαξίωση, που υποβαθμίζει με σταθερό τρόπο την ποιότητα ζωής.
Απο την 1η Απριλίου, κεντρικός δρόμος του Ζευγολατιού, έχει μετατραπεί σε χωματόδρομο και έκτοτε αγνοείται και ο εργολάβος που θα τον ασφαλτόστρωνε και ο δήμος που έχει την ευθύνη.


Σύννεφα σκόνης, εισβάλουν καθημερινά στα σπίτια που βρίσκονται πάνω στον δρόμο, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε ολόκληρη την περιοχή.
Η δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών, έχει ξεχειλίσει αλλά στο δημαρχείο έχουν φαίνεται διαφορετικά σχέδια και αδιαφορούν να λύσουν το πρόβλημα.
Ενδεικτική της κατάστασης είναι καταγγελία που έκανε το Τοπικό συμβούλιο Ζευγολατιού, για την απόλυτη εγκατάλειψη του χωριού, που έχει πλέον εξοργίσει τους δημότες.


Στην ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας αναφέρεται μεταξύ άλλων:
“Σε περιοχές του Ζευγολατιού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έχουν στείλει αγανακτισμένοι κάτοικοι, συναντάμε αγροτικούς δρόμους απροσπέλαστους από τα σκουπίδια που στοιβάζονται σε διάφορα σημεία, κάδοι απορριμμάτων σπασμένοι, αναποδογυρισμένοι, σε άλλες περιοχές καθόλου κάδοι απορριμμάτων λες και εκείνοι οι δημότες δεν πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας.
Δημοτικοί δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, επικίνδυνοι κυρίως τις νυχτερινές ώρες και ειδικά στις περιοχές που ο φωτισμός είναι ελλιπής. Γιατί το Ζευγολατιό να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση; Ποιος το επιδιώκει; Ποιος το αφήνει να συμβαίνει;”
Δυστυχώς είναι γνωστές οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και οι πολίτες πληρώνουν το τίμημα μίας δημοτικής αρχής που η ανικανότητα της και οι επιλογές της έχουν φέρει τον δήμο μας πολλά χρόνια πίσω και τον έχουν υποβαθμίσει με τραγικό τρόπο.
Όπως έχουμε πολλές φορές καταγγείλει στο δημαρχείο ασχολούνται με τις απευθείας αναθέσεις και με τους μισθούς των στελεχών τους και όχι με τα πραγματικά προβλήματα του δήμου και των πολιτών.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την αδιαφορία και την εγκατάλειψη του Ζευγολατιού αλλά και άλλων περιοχών του δήμου και
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών και ιδιαίτερα την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου, που ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, με την άρση των μέτρων εναντίον της πανδημίας, θα ασκήσει πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο, για να προασπίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου Βέλου-Βόχας.
Για να μην υπάρχουν πολίτες αγαπημένοι στην δημοτική αρχή και πολίτες που τιμωρούνται γιατί έκαναν διαφορετική επιλογή.
Η ανοχή πλέον γίνεται συνενοχή και αυτό δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.

ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Γραφείο Τύπου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn