Η σημαντική κοινωνική προσφορά των εταιρειών Πιέτρης

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Η σημαντική κοινωνική προσφορά των εταιρειών ΠιέτρηςΠριν από λίγες ημέρες η κα. Αριστέα Παππά, υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου εταιρειών «Πιέτρης» έδωσε στην δημοσιότητα, τα στοιχεία της κοινωνικής προσφοράς του ομίλου, η οποία ξεπερνά κάθε προσδοκία.Όπως τόνισε η κα. Παππά:
Ο όμιλος Πίετρης, ΟΜΩΣ δεν είναι απλά εταιρικά σήματα ή νούμερα οικονομικής δράσης.Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό και μεγάλο.Είναι άνθρωποι. Άνθρωποι, που εργάζονται, στηρίζουν τις οικογένει ες τους, κάνουν όνειρα και μαζί τους περνάμε κάθε μέρα τις χαρές και τις λύπες τους.
Όλοι γνωρίζετε ότι όλες οι εταιρείες μας έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν ως έδρα την Κόρινθο και την Κορινθία.
Είμαστε δημιούργημα της Κορινθίας και νοιώθουμε υπερήφανοι για αυτό. Η τοπική μας κοινωνία μας στήριξε από τα πρώτα βήματα, μας ανέδειξε, μας διαμόρφωσε και μας οδηγεί κάθε μέρα στους στόχους μας.
Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας και γνωρίζουμε πολύ καλά τις υποχρεώσεις αλλά και το καθήκον μας απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Για τον όμιλο Πιέτρης η κοινωνική ευθύνη δεν είναι επιχειρηματική υποχρέωση και δεν είναι μία τυπική διαδικασία, που εξαντλείται..Η ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία, είναι παρακαταθήκη, είναι υπ οχρέωση, είναι δέσμευση τιμής μα πάνω από όλα είναι ευχή. Είναι η ευχή της μητέρας κας Αθανασίας Πιέτρη, προς τα παιδιά της, να βοηθούν με κάθε μέσο και τρόπο, όσους έχουν ανάγκη και να το κάνουν με τα μάτια στραμμένα στον Θεό.Τα μεγέθη αλλάζουν αλλά δεν αλλάζει ο σκοπός μας.
Έτσι λοιπόν και το 2019 οι εταιρείες μας:
-Σεβάστηκαν τους πελάτες τους, προσφέροντας, αγνά και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, απόλυτα πιστές στα διεθνή πρότυπα, ποιότητας.-Βοή θησαν την εκπαίδευση αλλά και την έρευνα νέων προϊόντων, στην αρτοποιϊα, την ζαχαροπλαστική και την εστίαση, συνεργαζόμενες και με το ΙΕΚ Ευροπρόοδος, κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.
-Οι προμηθευτές μας είναι απο τον νομό Κορινθίας, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.
– Παράλληλα σχεδόν το σύνολο των αναγκών της εταιρείας σε ανθρώπινο δυναμικό καλύπτεται από τις τοπικές κοινωνίες, συνεισφέροντας στην αύξηση της απασχόλησης σε αυτές.Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι:

-Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η εξασφάλιση της συμμόρφωσης με τις θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματα του ανθρώπου, αποτελούν αδιαμφισβήτητη δέσμευση για την εταιρεία μας. -Προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί τη διαφορετικότητα και παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Ουδέποτε έχει σημειωθεί περιστατικό διάκρισης ή σχετικό παράπονο.
Ως στοιχείο τεκμηρίωσης για τα προαναφερόμενα αναφέρουμε, ότι το ποσοστό των αλλοδαπών εργαζόμενων στην εταιρεία μας σε ετήσια βάση κυμαίνεται περίπου στο 20%. -Η παρουσία της εταιρείας μας στην αγορά χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, ενώ τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι κορυφαίας ποιότητας, με αποτέλεσμα να συγκαταλεγόμαστε στις δέκα καλύτερες εταιρείες πανελλαδικά. Και πάλι όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για την εταιρεία μας.
Έτσι κάθε χρόνο υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα αληθινής προσφοράς στους συνανθρώπους και συμπολίτες μας.
-Συμμετέχουμε σε όλα τα εθελοντικά σε προγράμματα δωρεάν παροχής γευμάτων, προς τις οικονομικά ασθενέστερες και αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες, αποσκοπώντας στην κοινωνική συνεισφορά σε πανελλήνιο επίπεδο.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την προσφορά μας ως επίσημου χορηγού γευμάτων και αρτοσκευασμάτων στην UNESCO , στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Ολυμπιάδα, στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αλλά και τοπικά συμμετέχουμε στις δράσεις του Κέντρου Νεότητας της Ενορίας Κοίμησης Θεοτόκου Κορίνθου , σε ανάγκες σίτισης ευαίσθητων Κοινωνικών ομάδων μέσω των ιερών Μονών του Νομού και των σχολικών γευμάτων.Βρεθήκαμε όμως όπου χρειάσθηκε όπως στην παροχή δωρεάν γευμάτων στους αστέγους του Νομού Αττικής, σε πλημμυροπαθείς (Νέα Πέραμος κ.λ.π) , σε πυρόπληκτους (Μάτι) , σε παιδιά ευρισκόμενα σε παραμεθόριες περιοχές ( Αγαθονήσι, Αρκιούς κ.λ.π) παρέχοντας σχολικά είδη , είδη ρουχισμού και παιχνίδια.

-Στ α πλαίσια της συνεισφοράς στον αθλητικό τομέα είμαστε χορηγοί ομάδων βόλλευ και ποδοσφαίρου του Νομού στηρίζοντας την προσπάθεια της ανάδειξης των νέων της περιοχής μας. Και κλείνοντας να τονίσουμε ότι ο όμιλος θα είναι πάντα αρωγός, στην προσπάθειες που κάνει η Ιερά Μητρόπολη Κορινθίας και προσωπικά ο σεβασμιότατος ποιμενάρχης μας κκ. Διονύσιος για τους Κορίνθιους.

Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, αλλά προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας και αυτό δεν θα σταματήσει.: «Αυτό θα γίνεται με την ίδια ευθύνη και αγάπη στον συνάνθρωπο και σεβασμό στην κοινωνία στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn