Eπεκτείνεται σε νέες ποικιλίες το Κτήμα Semeli

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε επέκταση των ιδιόκτητων αμπελών της με νέες φυτεύσεις βιολογικής καλλιέργειας, δοκιμάζοντας την παραγωγή καινούριων ποικιλιών, ελληνικών και διεθνών, σε terroir – οινοπέδια που θα εξελιχθούν σε αμπελοτόπια, από τα οποία θα παράγονται ιδιαίτερες ετικέτες κρασιού (single vineyard – single cru), ετοιμάζεται να προχωρήσει η οινοποιητική εταιρεία Κτήμα Semeli στο Κούτσι Νεμέας.

Η αρχή θα γίνει το 2019, με τη φύτευση λίγο πάνω από 100 στρεμμάτων γης, κυρίως με Αγιωργίτικο και λίγο Syrah και Cabernet Sauvignon τα οποία θα έρθουν να προστεθούν στα υφιστάμενα περίπου 300 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα του κτήματος. Σε βάθος τριετίας ο στόχος είναι να φυτευτούν άλλα τουλάχιστον 100 στρέμματα, και πάλι με αγιωργίτικο και μοσχοφίλερο. Η οινοποιητική επιχείρηση επενδύει, επίσης, στην ανάδειξη γηγενών ποικιλιών, που θα καλλιεργούνται και θα οινοποιούνται πειραματικά στην αρχή σε έναν πρότυπο αμπελώνα, που κατά βάση περιβάλλει το Οινοποιείο.

Παράλληλα με τις παρεμβάσεις στο επίπεδο της προμήθειας επιλεγμένης πρώτης ύλης, το Οινοποιείο αναβαθμίζεται διαρκώς χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας σε όλα τα στάδια οινοποίησης, έτσι ώστε η παράδοση στην τεχνική σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, να εγγυηθούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην συνολική παραγωγή, δίνοντας κρασιά υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν τόσο στο ράφι, όσο και στο ποτήρι του καταναλωτή, ενώ ρίχνει ιδιαίτεορο βάρος και στον οινοτουρισμό, έχοντας δρομολογήσει τη μετατροπή των οκτώ χώρων φιλοξενίας που διαθέτει σε 10-12 πολυτελείς σουίτες.

Στις ανακοινώσεις αυτές προχώρησαν ο διευθύνων σύμβουλος του Οινοποιείου, Κωνσταντίνος Δαριβάκης και ο γενικός διευθυντής και οινολόγος του Κτήματος Semeli, Λεωνίδας Νασιάκος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη συμμετοχή της επιχείρησης στην έκθεση Χάρτης των Γεύσεων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου, προσθέτοντας πως η συνολική επένδυση για όλες αυτές τις επεμβάσεις θα ξεπεράσει τα 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα δύο ανώτατα στελέχη του Κτήματος Semeli ανέφεραν επίσης πως το οινοποιείο είναι στη διαδικασία προετοιμασίας του rebranding όλης της σειράς των 17 εκτικετών που έχει στη γκάμα του και θα κυκλοφορήσει με τη νέα εικόνα (σ. σ. συσκευασία, ετικέτες, ονοματα κλπ) από τις αρχές του 2019. Σημείωσαν, ακόμη πως η επιχείρηση θα παράξει φέτος περίπου 1,1 εκατ. φιάλες, εκ των οποίων οι εξαγωγές θα ξεπεράσουν το 15% που εκτιμάται ότι θα φτάσουν το 2018 και κατευθύνονται σε 19 χώρες του κόσμου, ενώ για τον κύκλο εργασιών του Κτήματος για το 2018 τόνισαν πως ανεμένεται να φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ και να συνδυαστεί με κερδοφορία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn