Το αναπτυξιακό τανγκό Νίκα Πιτσάκη

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στις περιφερειακές εκλογές ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Παναγιώτης Πιτσάκης και ο Παναγιώτης Νίκας μπορεί να βρέθηκαν σε διαφορετικά αυτοδιοικητικά στρατόπεδα, όμως για τους δύο άνδρες οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν για τα καλά…

Έτσι είναι πλέον φανερή η πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Κορινθίας και αναμένεται από το 2020 να αποδώσει καρπούς, προς όφελος των Κορινθιακών επιχειρήσεων.

Ο Περιφερειάρχης δε διστασε να δηλώσει εντυπωσιασμένος(!) στην παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου, αναφέροντας μάλιστα:

«Αν και είναι πολλά χρόνια στα κοινά πρώτη φορά συμμετέχω σε τέτοια εκδήλωση»

Ο κ.Νίκας μιλώντας ενώπιον των Κορινθίων επιχειρηματιών, επιβεβαίωσε την πολύ καλή σχέση που υπαρχει ανάμεσα στα επιμελητήρια της Πελοποννήσου και την περιφέρεια με στόχο πάντα την βελτίωση συνθηκών του επιχειρείν στην περιοχή.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι μέσα από το ΕΦΕΠΑΕ, έχουν δεσμευτεί 40.000.000 ευρώ για την υποστήριξη των δράσεων των Επιμελητηρίων και της Κορινθίας φυσικά ανοίγοντας έτσι νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου.
Κλείνοντας ο κ.Νίκας δεσμεύθηκε ότι η περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει δράσεις του Επιμελητηρίου, που έχουν κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn