Να γιατί οι γυναίκες δηλώνουν… άντρες στο Instagram

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες δηλώνουν «άντρες» στο Instagram, μια τάση που έχει να κάνει με τον αλγόριθμο που εγκαινίασε φέτος το κοινωνικό μέσο και οι περισσότερες χαρακτηρίζουν σεξιστικό.

Σύμφωνα με τους «κανόνες της κοινότητας» του Instagram, δεν επιτρέπεται το γυμνό περιεχόμενο. Και συγκεκριμένα «φωτογραφίες, βίντεο και ψηφιακό περιεχόμενο που απεικονίζουν σεξουαλική επαφή, γεννητικά όργανα ή κοντινά πλάνα σε εντελώς γυμνά οπίσθια. Επίσης, ισχύει για τις φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναικείες θηλές».

Τον Απρίλιο ωστόσο το Instagram άλλαξε τον αλγόριθμό του και πλέον διαβάζει ως γυμνό ακόμα και περιεχόμενο που δεν παραβιάζει ευθέως τις κατευθυντήριες γραμμές του. Περιορίζοντας δηλαδή την ορατότητα τέτοιων «ακατάλληλων» αναρτήσεων.

Η αλλαγή ήταν στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που έχει εισάγει το Facebook έπειτα από τις κριτικές που είχε δεχτεί. Κι ενώ η κίνηση δεν μοιάζει και τόσο κακή, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως παραβιάζει βασικά δικαιώματα περιθωριακών ομάδων.

Η πλατφόρμα για τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, Salty, μας λέει σε έκθεσή της πως οι λογαριασμοί των ανθρώπων με διαφορετικό σεξουαλικό περιεχόμενο σβήνονται χωρίς λόγο από το Instagram ή απενεργοποιούνται γιατί παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας. Χωρίς να παρέχεται κάθε φορά εξήγηση για όλα αυτά.

Όσοι θεωρούν πως πλήττονται από τον νέο τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας έχουν βρει τη λύση στην απλή αλλαγή του φύλου τους. Δηλώνοντας «άντρες», πολλές γυναίκες με οριακό περιεχόμενο, όπως pole dancing ας πούμε, βλέπουν τις αναρτήσεις τους να εμφανίζονται κανονικά και να μη βιώνουν κανενός είδους περιορισμό στην έκφραση.

Όπως ισχυρίζεται η έκθεση του Salty, ο αντρικός λογαριασμός παραβιάζει δυσκολότερα τους όρους του Instagram, ακόμα κι όταν αφορά στο ίδιο ακριβώς περιεχόμενο…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn