Πισιμίσης | Τι θα γίνει με τις υπερωρίες των υπαλλήλων;;;

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το ζήτημα της πληρωμής υπερωριών στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου έθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», Θανάσης Πισιμίσης, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τετάρτη 20.11.2019.

Ο κ. Πισιμίσης ζήτησε το συγκεκριμένο θέμα να απασχολήσει εκτός ημερήσιας διάταξης το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς όπως σημείωσε έχουν εντοπιστεί προβλήματα στην πληρωμή των υπερωριών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μάλιστα, ο κ. Πισιμίσης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν υπάλληλοι της Περιφέρειας, οι οποίοι όχι απλά δεν λαμβάνουν τις νόμιμες υπερωρίες, αλλά είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν ιδία μέσα (αυτοκίνητα κλπ), προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υπηρεσιακές ανάγκες.

Καταλήγοντας ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Νέας Πελοποννήσου, υπογράμμισε ότι η μη πληρωμή των υπερωριών αποτελεί κρίσιμο ζήτημα, δεδομένου ότι δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Η Περιφερειακή Αρχή δεν δέχθηκε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης, ωστόσο, δεσμεύθηκε ότι στο επόμενο Συμβούλιο το ζήτημα θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι ο κ. Πισιμίσης ζήτησε να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη συζήτηση και οι εκπρόσωποι των συλλόγων των εργαζομένων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn