Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την ΑΣΠ Κόρινθος

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές, όπου σε αρκετές περιπτώσεις οριακά, ο ΑΣΠ Κόρινθος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, όμως το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο δείχνει ότι η ομάδα του Αρη Ανδρεόπουλου βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της.

Παίζοντας εξαιρετικό volley στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι “ερυθρόλευκες” κατάφεραν να φτάσουν δίκαια στην επικράτηση με 3-1 σετ.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες βρέθηκαν να έχουν σημαντικό προβάδισμα, όταν ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη δική του αντεπίθεση και ισοφάρισε, με τους τελευταίους 5-6 πόντους να είναι καθοριστικοί. Τα κορίτσια της Κορίνθου έβγαλαν πείσμα και πάθος, με αποτέλεσμα να το κερδίσουν 25-19, περιορίζοντας τις επιθετικές προσπάθειες της Κομλένοβιτς και όχι μόνο.

Πιο ανταγωνιστικές οι φιλοξενούμενες στο δεύτερο σετ, όπου το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο, με την ομάδα μας όμως να βρίσκει τον τρόπο να “ξεκλεισώσει” την αντίπαλη άμυνα στα πιο καίρια σημεία και έτσι να φτάσει στο 2-0.

Δεν ξεκίνησε το ίδιο θετικά, πάντως, το τρίτο σετ. Από την αρχή η ομάδα του Αρη Ανδρεόπουλου βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, με την διαφορά να είναι τέτοια που δύσκολα θα μπορούσε να μαζευτεί. Το 14-25 υπέρ του Πανιωνίου και η μείωση του σκορ έφεραν μια μικρή απογοήτευση στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Κορίνθου, όμως φαίνεται ότι οι αθλήτριες μας είχαν διαφορετική άποψη.

Μπήκαν αποφασισμένες στο τέταρτο σετ, κυριάρχησαν σε άμυνα και επίθεση, οπότε και έφτασαν στην άνετη επικράτηση με 25-11, παίρνοντας παράλληλα και το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς.

Η βδομάδα που διανύσαμε είχε αρκετή πίεση, μιας και ο ΑΣΠ Κόρινθος έψαχνε τους πρώτους βαθμούς στην φετινή Pre League Γυναικών, όμως αυτό φαίνεται ότι λειτούργησε δημιουργικά, κάτι που αποδείχθηκε στο παρκέ.

Επόμενος αντίπαλος οι Μακεδόνες Αξιού στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 25-23, 14-25, 25-11)

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Λιουτίκοβα, Αποστολάκη, Παναγοπούλου, Πατουχέα, Γιώτα, Λαγουδάκη / Μαργαρίτη (λ), Αλατζάκη, Ελευθερίου, Βακάλογλου.

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μακρόπουλος): Φλιάκου, Τζαλαλή, Καρέλια, Κομλένοβιτς, Μικρουδάκη, Οικονομάκη / Μαθιουδάκη (λ), Μουτοπούλου, Πεφάνη.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn