Επίθεση απο αδέσποτα στο κέντρο της Κορίνθου..!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Επίθεση απο αδέσποτα δέχθηκε στο κέντρο της Κορίνθου ο πρώην διευθυντής της Κτηματικής Τράπεζας Κορίνθου κ.Νίκος Ζάββος και την περιγράφει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.:

Κάθε φορά που θα πρέπει να πάω στο κέντρο της πόλης σκέφτομαι τι μπορεί να μου συμβεί στον πεζόδρομο και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης όπου συχνάζουν τα αδέσποτα σκυλιά που εδώ και πολύ καιρό συνεχώς πολλαπλασιάζονται!! μέχρι χθές το βράδυ δεν μου είχε τύχει κάτι επικίνδυνο εκτός από τα γνωστά γάβγισματα!

Τελικά χθές το βράδυ μπροστά από την καφετέρια nostro modo την ώρα που πήγαινα να πάρω τό αυτοκίνητο μου από το δημοτικό πάρκινγκ ήρθαν εναντίον μου 3 τρία αδέσποτα και μου επιτέθηκαν!! κατάφερα να απώθησω τα δύο άλλα το τρίτο πρόλαβε καί μου έριξε ένα δάγκωμα στο πόδι μου. ευτυχώς είναι μικρό το τραύμα!!από την κίνηση που έκανε το πόδι μου πού τα κλωτσουσα για να φύγουν έχει υποστεί ο μυς μου κάποια κακωσση και βρίσκομαι σπίτι γιατί δεν μπορώ να περπατήσω!!

Παρακάλω φίλους ιδιαίτερα δικηγόρους να με ενημερώσετε για ενέργειες μου που σκοπό θα έχουν όχι την οποία αποζημίωση μου για ψυχική μου οδύνη, σωματική βλάβη, αλλά κάτι που θα προστατεύει τόσο εμένα στο μέλλον αλλά και συνδημότες καί επισκέπτες του Δήμου Κορινθίων!! Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο ζήτημα που ταλανίζει τη πόλη πολύ καιρό τώρα!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn