Respect Βασίλη | Αφησε μακριά απο τα λεφτά τους Επικίνδυνους…!!!!!

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το κείμενο αυτό γράφετε για όσους ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο δημοτικό παιχνίδι της Κορίνθου και στο προσκήνιο και το παρασκήνιο.

Ανεξάρτητα τι πιστεύει κανείς για την θητεία του Βασίλη Νανόπουλου που μόλις ξεκίνησε , ανεξάρτητα από τον τρόπο που είδε τις πρώτες επιλογές του, υπάρχει μία πολύ σπουδαία λεπτομέρεια η οποία από μόνη της είναι πολύ μεγάλη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιτυχία του νέου δημάρχου.

Και θα χαρακτηρίσει και όλη του την τετραετία!!!!

Ο Βασίλης Νανόπουλος έχοντας πλήρη επίγνωση των πραγμάτων αθόρυβα και χωρίς σχεδόν να το αντιληφθεί κανείς, με μεθοδικότητα προχώρησε σε επιλογές προσώπων, που του διασφαλίζουν ηρεμία στην ψυχή και το μυαλό…!

Ούτε τυχαίες ήταν μα ούτε και ανάγκης, όπως φαίνεται προς τα έξω ή από μακριά.

Ο δήμαρχος κατάφερε να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ όλους τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ από χώρους και τομείς που υπάρχουν ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ή δυνατότητες για παιχνίδια που δεν ελέγχονται.

Είπαμε ότι αυτό το κείμενο είναι για μυημένους στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου.

Ο κ.Νανόπουλος πέτυχε και να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά και να έχει ήσυχο το κεφάλι του και αυτός είναι ο λόγος που κράτησε μόνος του την ΔΕΥΑΚ, το Λιμενικό ταμείο και τα Οικονομικά του δήμου.

Οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ λοιπόν θα παίρνουν ήσυχα-ήσυχα τον μισθό τους και ο δήμαρχος δεν θα χρειαστεί να απολογείται σε κανένα και για τίποτα.

Εχει ο ίδιος την ευθύνη.

Μία περίπτωση του έχει ξεφύγει αλλά σύντομα θα την δεί…

Για να γίνει απόλυτα σαφές και κατανοητό αυτό δείτε προσεχτικά τις αρμοδιότητες που μοίρασε, πως τις μοίρασε και που και θα καταλάβετε πλήρως ότι ξέρει πολύ καλά πώς να αποφύγει κακοτοπιές και προβλήματα, που θα δημιουργούσαν προβλήματα στην ήδη ισχνή δημοτική του ομάδα…!!!!

Του βγάζουμε το καπέλο για την μαεστρία με την οποία μεθόδευσε και έστησε την διοικητική μηχανή και τον τρόπο…που αναίμακτα απομάκρυνε την βενζίνη….απο τα σπίρτα…!!!!

Εστειλε σε όλους το καθαρό μήνυμα…πάρτε την δόξα αλλά μακριά από τα λεφτά…!!!!!

Respect Βασίλη!!!!

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn