Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Ξυλοκάστρου

0
71
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολοκληρώθηκε σήμερα 24/8/2020 η κατασκευή του νέου χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Ξυλοκάστρου. Με μεγάλη ικανοποίηση παραλάβαμε ένα εξαιρετικό από τεχνικής άποψης έργο χρηματοδοτούμενο από την προηγούμενη δημοτική θητεία, το οποίο υλοποιήσαμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ώστε να είναι στην διάθεση των ομάδων μας πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την χώρα είμαστε περήφανοι γιατί με την άοκνη προσπάθεια των υπηρεσιών του Δήμου μας καταφέρνουμε υλοποιούμε επείγοντα έργα και δράσεις, να διεκδικούμε με επιτυχία απαραίτητες χρηματοδοτήσεις, να εκπονούμε τις απαραίτητες μελέτες για τα μελλοντικά έργα τα οποία σχεδιάζουμε, αλλά ταυτόχρονα να ολοκληρώνουμε έγκαιρα και με τον σωστό τρόπο έργα χρηματοδοτούμενα στο παρελθόν τα οποία δεν είχαν υλοποιηθεί.

Η επιτυχημένη αυτή παράλληλη διαδικασία αποδεικνύει τον βαθμό ετοιμότητας, διάθεσης, επάρκειας  και αποτελεσματικότητας όλων των εμπλεκομένων, επιτρέποντας έτσι την αισιοδοξία για την επίτευξη των αναγκαίων έργων ανάπτυξης του τόπου μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn