Μεγάλο σκάνδαλο με το “Κορινθιαν Παλάς” αποκάλυψε ο Σταυρέλης!!!!

0
349
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O Nίκος Σταυρέλης θες άνοιξε ένα τεράστιο θέμα που αφορά διαγωνισμό του δήμου Κορινθίων,για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ύψους 2.358.000.

Σύμφωνα με τον κ.Σταυρέλη ο διαγωνισμός είναι απόλυτα φωτογραφικός και στόχο έχει να τον πάρει μετά από μεθοδεύσεις η εταιρεία «ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ ΠΑΛΑΣ»…!

Οι σοβαρές καταγγελίες Σταυρέλη τις οποίες αποδεικνύει με έγγραφα αλλά και ονόματα, είναι μόνο η κορυφή του μεγάλου παγόβουνου, που δεν είναι άλλο από την διαρκή σχέση του δήμου με την συγκεκριμένη εταιρεία…!!!!

Από την μεθόδευση αυτή του διαγωνισμού προκύπτει άμεση ζημιά περισσότερο από 300.000 ευρώ για τον δήμο και την Ευρωπαϊκή κοινότητα…!!!!

Οι αποκαλύψεις Σταυρέλη και η προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου κ.Πνευματικού να υπογράψει την σύμβαση αυτή με το «ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ ΠΑΛΑΣ», λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από τον δήμο, δημιουργούν πλέον το υπόβαθρο για δικαστική εμπλοκή του θέματος.

Ο κ.Σταυρέλης ζήτησε να σταματήσει κάθε υπογραφή από τον κ.Πνευματικό, στην προκλητική αυτή σύμβαση, που είναι συνέχεια συμβάσεων που γίνονται τα τελευταία χρόνια για τα ΤΕΒΑ ανάμεσα στον δήμο Κορινθίων και το «ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ ΠΑΛΑΣ».

Τα στοιχεία που έδωσε ο Σταυρέλης είναι σοκαριστικά και πλέον ανοίγουν και άλλα πολλά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα στοιχεία αυτά θα πάνε και στην εισαγγελεία Κορίνθου.

Δείτε τα στοιχεία και ακούστε τις δηλώσεις του Νίκου Σταυρέλη..

Δείτε και φρίξτε….!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn