Πιο δυνατός απο ποτέ ο Κώστας Κόλλιας!

0
285
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Περισσότερα από 800 άτομα πήγαν στον Σολομό, χθες βράδυ για να δηλώσουν την στήριξη τους στον Κώστα Κόλλια.

Ασφυκτικά γεμάτο το «Κorinthian palace”, στην κεντρική ομιλία του πρώην βουλευτή.

Ένα κέντρο που δύσκολα θα γέμιζε ακόμα και πολιτικός αρχηγός, έδειξε την εκλογική απήχηση του πρώην βουλευτή

Για μία ακόμα φορά ο Κώστας Κόλλιας, έδειξε ότι έχει μία πολύ ισχυρή βάση προσωπικών φίλων, που τον εμπιστεύεται και πολιτικά τον στηρίζει.

Ο λόγος που αυτή η σχέση κρατά χρόνια είναι η αμεσότητα με την οποία έρχεται σε επαφή με τους πολίτες και όταν είναι βουλευτής αλλά και όταν δεν είναι.

Τον θεωρούν στην πράξη δικό τους άνθρωπο, τον οποίο ξέρουν που θα βρουν αν τον χρειαστούν και ξέρουν ότι θα προσπαθήσει.

Είναι ο γνήσιος εκφραστής της λαϊκής δεξιάς στην Κορινθία και αυτό αποτυπώνεται και στα εκλογικά αποτελέσματα, πολύ περισσότερο δε στην εικόνα που έχουν για αυτόν οι ψηφοφόροι της παράταξης.

Ακόμα και τον Ιανουάριο του 2019 όταν η ΝΔ, στην Κορινθία έμεινε πολύ κάτω από τις προσδοκίες ο Κώστας Κόλλιας κράτησε 9.000 περίπου σταυρούς, που σημαίνει ότι ακόμα και όσοι δεν τον έχουν πρώτη επιλογή του δίνουν σταθερά τον δεύτερο σταυρό τους.

Ξέρουν ότι είναι χρήσιμος σαν βουλευτής γιατί ασχολείται με τα προβλήματα αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.

Οσοι πιθανόν είχαν αμφιβολίες για την εκλογή του, από χθες το βράδυ, τις απέσυραν γιατί έγινε εντελώς καθαρό, ότι παραμένει ένας δυνατός παίκτης στο πολιτικό παιχνίδι της Κορινθίας.

Και δεν είναι μόνο το πλήθος που του δήλωσε την στήριξη του. Περισσότερο μετρά η ανθρωπογεωγραφία του ακροατηρίου του, που βρέθηκε χθες στον Σολομό.

Στελέχη της ΝΔ και ψηφοφόροι από όλο τον νομό, επώνυμοι κοινωνικοί παράγοντες, επιχειρηματίες και συλλογικότητες,καταγράφηκαν και κατέγραψαν την νέα εκλογή του Κώστα Κόλλια στις εκλογές της Κυριακής.

Η μία βουλευτική έδρα της Κορινθίας ανήκει στον Κώστα Κόλλια!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn