Σταυρέλης | Και άλλες “κακές” αντιγραφές απο τον δήμαρχο!

0
49
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με σειρά ανακοινώσεων του ο Νίκος Σταυρέλης, αναδεικνύει την κακή αντιγραφή, όπως λέει ότι κάνει ο νυν δήμαρχος Κορίνθου, στις προγραμματικές του δηλώσεις.

17 Μαϊου 2018
Ανακοινώσαμε την προγραμματική μας δέσμευση για κατασκευή δημοτικού κτιρίου Πολιτιστικού Κέντρου ως ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ στο Συνοικισμό (Ιωνία) προϋ/σμού 1.000.000 €
17 Ιουνίου 2018
Ο Δήμαρχος μετά από 5 χρόνια υποσχέσεων για κατασκευή του Μουσείου Μικρασιατών στη συμβολή των οδών Λ.Ιωνίας και Λουτρακίου δήλωσε ότι θα διαθέσει μία αίθουσα του υπογείου του κτιρίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας που θα στεγάσει τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης για τη φύλαξη των αντικειμένων της Μικρασιατικής Στέγης.
Δεν μας νοιάζει που μας αντιγράφει και μάλιστα με άσχημο τρόπο.Μας νοιάζει που δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις του.
Θα υλοποιήσουμε όμως εμείς την κατασκευή κτιρίου Πολιτισμού – Μουσείου Μικρασιατών και Προσφυγικών Κειμηλίων στο Συνοικισμό.

Ο κ.Σταυρέλης αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα θέμα που αποτέλεσε προγραμματική του δέσμευση και έσπευσε να το ανακοινώσει και ο δήμαρχος.

20 Απριλίου 2018
Ανακοινώσαμε την προγραμματική μας δέσμευση για κατασκευή νέου ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ στην Κόρινθο προϋ/σμού 6-7.000.000 €
21 Δεκεμβρίου 2018
Ο Δήμαρχος μετά από 4 χρόνια ενέταξε την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Κόρινθο με προϋ/σμό 500.000 στο τεχνικό πρόγραμμα έτους 2019 χωρίς μελέτη και χωρίς να αναφέρεται που θα γίνει.
Δεν μας νοιάζει που μας αντιγράφει.Μας νοιάζει που δεν τα υλοποιεί.
Θα το υλοποιήσουμε όμως εμείς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn