Επτά συλλήψεις για τον θάνατο από σαΐτα

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επτά συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα μετά τον θάνατο του άτυχου 53χρονου εικονολήπτη ο οποίος «κάλυπτε» τον σαϊτοπόλεμο την Κυριακή του Πάσχα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος της πόλης και οι επικεφαλής του «μπουλουκιού».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr , για το τραγικό δυστύχημα στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας που στοίχισε τη ζωή στον Κώστα Θεοδωρακάκη συνελήφθησαν ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος και 6 άτομα από το μπουλούκι «Επίλεκτοι του Αγ. Σίδερη».

Οι δύο καπεταναίοι του μπουλουκιού ένας 62χρονος και ο 31χρονος ανιψιός μαζί με τους άλλους τέσσερις, ηλικίας 49, 26, 22 και 25 χρόνων, κατηγορούνται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για την κακουργηματική πράξη της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για την πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών και όπλων.

Ο δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την αναβίωση του εθίμου, κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος ενώ και οι 7 θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα στον εισαγγελέα για να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας κατασχέθηκαν 69 σαίτες, διάφορα είδη και υλικά κατασκευής τους, καθώς και μείγμα μπαρουτιού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn