Η απρόσμενη αλήθεια για την υποψηφιότητα Πιτσάκη..!

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη με τον Πέτρο Τατούλη, δημιούργησε πολλές και αντιφατικές μεταξύ τους αντιδράσεις.
Πολλοί θεώρησαν την κίνηση αυτή ένα λάθος βήμα εκτιμώντας ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που ήδη έχει σημειώσει εξαιρετικά αποτελέσματα μέσα σε 1,5 χρόνο στην διοίκηση του θεσμού έπρεπε να μείνει έξω απο την διαδικασία αυτή και να μην καταναλώσει πολιτικό κεφάλαιο.
Αλλοι εκτίμησαν ότι η υποψηφιότητα του ισχυροποιήσε το ψηφοδέλτιο Τατούλη, σε μία στιγμή που ο Παναγιώτης Νίκας, είχε αρχίσει έντονη ανοδική πορεία και στην Κορινθία. Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπαν ότι ο Πιτσάκης, έδωσε ανάσα στον Τατούλη στον νομό που φοβάται περισσότερο απο όλους.
Ακόμα και στενοί συνεργάτες και φίλοι του προέδρου του Επιμελητηρίου, δυσανασχέτησαν με την προσωπική του απόφαση, γιατί δεν ήθελαν να τον βλέπουν σε ρόλο μη πρωταγωνιστικό.
Ομως η υποψηφιότητα είναι γεγονός και αυτό δεν αλλάζει.
Τι μπορεί να ήταν αυτό που έκανε τον Παναγιώτη Πιτσάκη, να αφήσει στην άκρη την υψηλή αποδοχή που έχει δημιουργήσει η θέση του στο Επιμελητήριο και να μπεί σε μία αβέβαιη εκλογική μάχη, στην οποία οι πρώτοι που θα τον “κόψουν” είναι οι συνυποψήφιοι του στον συνδυασμό Τατούλη;
Η απάντηση στο ερώτημα είναι εντελώς απλή και ίσως δεν είναι κατανοητή για τους πολλούς.
Πάμε λίγο πίσω στο περασμένο καλοκαίρι.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, για να γίνει η έκθεση στην Κόρινθο, που άφησε εποχή, εγγυήθηκε με δικά του λεφτά, το σύνολο του ποσού που χρειαζόταν η διοργάνωση της έκθεσης.

Εκείνη την στιγμή ήρθε η περιφέρεια και ο Τατούλης και ενίσχυσε γενναία την έκθεση, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της.
Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο απο τον Παναγιώτη Πιτσάκη, ο οποίος του δήλωσε τότε, πολύ πριν η ΝΔ αποφασίσει να κατεβάσει υποψήφιο τον Παναγιώτη Νίκα, ότι αν τον χρειαστεί στις εκλογές είναι στην διάθεση του,ανταποδίδοντας τις ευχαριστίες του.
Οταν πριν λίγες ημέρες ο Τατούλης θυμήθηκε την δήλωση του Πιτσάκη και του ζήτησε να τον βοηθήσει, όλα είχαν τελειώσει.
Ο Πιτσάκης που έχει Αρβανίτικη μπέσα, δεν πήρε τον λόγο του πίσω όσο και αν του κοστίζει αυτό προσωπικά…!
Κράτησε απλά τον λόγο του σε μία εποχή που σπάνια οι άνθρωποι, βάζουν πάνω απο όλα την μπέσα…!
Αυτή είναι η αλήθεια…!
Και τώρα τρέχει…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn