Ο Παναγιώτης Λαζόπουλος κάλεσε την νεολαία…

0
122
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Η νεολαία αλλά και μεγαλύτεροι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Παναγιώτη Λαζόπουλου, στις 14 Απριλίου, στο ΝOSTRO MONDO.

Καινούργια , διαφορετική νοοτροπία, μακριά από αγκυλώσεις , με ανοιχτό μυαλό, αλλά κυρίως, με ανοιχτά αυτιά για τις ανησυχίες και τα προβλήματα των νέων ανθρώπων.

Όσοι γνωρίζουν την «εμμονή» του στην καινοτομία , δεν εξεπλάγησαν βλέποντας τον να σπάει το πρωτόκολλο που θέλει , πόντιουμ και ομιλία από ένα χαρτί!

Ο Παναγιώτης , είναι άνθρωπος της αμεσότητας, γι αυτό, απάντησε σε δύσκολες ερωτήσεις , που του έθεσαν νέοι άνθρωποι , για την Αγορά Εργασίας, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, την καθημερινότητα, τις υποδομές, για την εξωστρέφεια της πόλης! Με αμεσότητα, χιούμορ πολλές φορές, αλλά πάντα με σαφήνεια, άπλωσε τον οδικό χάρτη, που θα πορευτεί η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , την επαύριο των εκλογών. Αυτή η ουσιαστική αμφίδρομη επικοινωνία , δεν άφησε αμφιβολία για το πόσο αποφασισμένος ,πόσο οργανωμένος και κυρίως πόσο προσηλωμένος στη Σύνθεση, είναι για την επόμενη μέρα της Κορίνθου. Αυτή που την ωθήσει στη νέα εποχή!

Εκτός Του Νίκου Σταυρέλη , φίλοι και συνυποψήφιοι, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα. Ήλθαν ακόμη και «πολιτικοί – Αντίπαλοι» και μέσα από video Που προβλήθηκαν, κατέθεσαν την εκτίμηση και τη βεβαιότητα ότι ο Παναγιώτης, είναι ο Άνθρωπος, που χρειάζεται η πόλη στην νέα εποχή, που ανοίγεται για τον Δήμο Κορινθίων.

Το πνεύμα αποφασιστικότητας του Παναγιώτη, έλαμψε, χάρη στην παρουσίαση του κύριου ομιλητή , Διευθυντή του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής Ενεργειακής και Κλιματικής Πολιτικής Βλάσση Οικονόμου, που με παραστατικότητα και πολλά παραδείγματα, έδειξε, τι δυνατότητες υπάρχουν, πόσο εφικτό είναι, αν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, ώστε η Κόρινθος, να συγκαταλεγεί , στις πόλεις της νέας εποχής! Με εφόδια την βούληση, την οργάνωση, την εξωστρέφεια!

Με την παρουσία του Παναγιώτη Λαζόπουλου στα Δημοτικά Πράγματα, με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, η πόλη της Κορίνθου, θα βρει τη θέση που πραγματικά της ανήκει, στις Μητροπόλεις της Εξωστρέφειας και της Καινοτομίας, που κοιτούν μπροστά σε ένα μέλλον που ανήκει σ` εμάς και τα παιδιά μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn