Ευτυχώς που στην Κόρινθο υπάρχει ο Νίκος Σταυρέλης…!

0
81
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με όσα συμβαίνουν στην Κόρινθο, εδώ και αρκετό καιρό αβίαστα κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος αντιλαμβάνεται πόσο χρήσιμη είναι η υποψηφιότητα του Νίκου Σταυρέλη…!
Ο μετρημένος, σοβαρός αλλά και απόλυτος γνώστης των δημοτικών θεμάτων, μοιάζει αληθινή όαση σοβαρότητας, μέσα σε ένα πολιτικό σκηνικό, θολό, εύπλαστο και γεμάτο καμαρίλα…
Αν δεν ήταν υποψήφιος ή δεν υπάρχε ο Νίκος Σταυρέλη, θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε, για να υπάρχει διέξοδος στους πολίτες που αδιαφορούν για τις κομματικές και ανούσιες κοκορομαχίες και απαιτούν ένα εργατικό και σοβαρό άνθρωπο να διοικήσει τα επόμενα χρόνια τον δήμο.
Οι Κορίνθιοι έχουν αποφασίσει να αλλάξουν δήμαρχο για πολλούς γνωστούς λόγους είναι όμως αναγκασμένοι να βλέπουν δύο υποψήφιους της ΝΔ, να είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ο κ.Νανόπουλος αυτοδιοικητικά δεν πείθει κανένα, γιατί είχε τα χρονικά περιθώρια (5 ολόκληρα χρόνια δεν κατάφερε να γίνει ηγέτης, απεναντίας έχασε την παράταξη του) αλλά τον στηρίζουν όσοι δεν θέλουν να στηρίξουν τον Πελοπίδα Καλλίρη.
Ο κ.Καλλίρης σαφώς πιο ενωτικός και περισσότερο αποτελεσματικός, δεν αξιοποίησε την στήριξη της ΝΔ και δείχνει να πελαγοδρομεί.
Οπως κινούνται οι δύο υποψήφιοι της ΝΔ, είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι αν δεν υπήρχε ο Νίκος Σταυρέλης θα έβγαινε με περίπατο αυτή την φορά ξανά ο νυν δήμαρχος κόντρα στην διάθεση της πλειοψηφίας των Κορινθίων πολιτών.
Ο Νίκος Σταυρέλης, αποτελεί την πιο αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή αυτή την στιγμή στον δήμο Κορινθίων και καθημερινά αυτό γίνεται ορατό απο όλο και περισσότερους πολίτες.
Το ήθος του είναι αδιαπραγμάτευτο, οι γνώσεις του το ίδιο και φυσικά η σοβαρότητα του σε όλα τα επίπεδα τον κάνουν μοναδική ελπίδα για να αλλάξουν στην Κόρινθο τα πράγματα.
Δεν είναι έτσι;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn