Μπουντρούκας | Αμεσα να αξιοποιηθεί ο Ισθμός…!

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Διώρυγα της Κορίνθου έχει μεγάλη σπουδαιότητα για την ελληνική, την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ναυσιπλοΐα. Ταυτόχρονα, αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό, ως αξιοθέατο, όπως επίσης παρουσιάζει υψηλή συμβολική αξία, καθώς είναι η οδική πύλη του νησιού του Πέλοπα, με χιλιάδες καθημερινές διελεύσεις οχημάτων.

Η Διώρυγα της Κορίνθου συμβολίζει με τον τρόπο που εν τέλει κατασκευάστηκε, παρόλες τις τότε τεράστιες οικονομικές δυσκολίες πριν από 126 χρόνια, την ανάγκη να μη χάνουμε την πίστη μας, να μην παραδινόμαστε στις οικονομικές δυσκολίες και τις πτωχεύσεις. Συμβολίζει ότι για να προχωράμε ψηλότερα χρειάζεται όραμα, βούληση και πράξεις.

Αυτή η «Πύλη της Πελοποννήσου» είναι άλλο ένα «μεγαλεπήβολο σχέδιο στα λόγια» της περιφερειακής αρχής. Από το 2013 έχουμε ακούσει «παχιές» δηλώσεις για ανάδειξη και αναβάθμιση της Πύλης τουριστικά. Από πράξεις όμως τίποτα.

Επιβάλλεται να μη μένουμε στα λόγια, αλλά να συμβάλλουμε να ενταχθεί η Διώρυγα στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Αυτή η ένταξη θα καταστήσει ικανή την αναγκαία χρηματοδότησή της, ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η επαρκής συντήρηση, αλλά και να γίνει η απαραίτητη διαπλάτυνση και εκβάθυνση.
Από την άλλη, επειδή πρόκειται για ένα ζωντανό μνημείο, με μεγάλη χρησιμότητα, αλλά και συμβολική αξία χρειάζεται η πολιτιστική ανάδειξη και η τουριστική αξιοποίηση. Η Διώρυγα μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής, χάρη στη στοχευμένη και ταυτόχρονη αξιοποίηση και των λοιπών σημαντικών μνημείων της περιοχής όπως το Κάστρο της Ακροκορίνθου, το Ιουστινιάνειο Τείχος, ο Αρχαίος Δίολκος.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ δε μένει σε ανέξοδα λόγια. Την περίοδο 2019-2023 δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ είναι ο τόπος μας, η ζωή μας, δε θα μείνουμε ουραγοί, γι΄ αυτό η ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα συμβάλλει στη διαμόρφωση πρότασης και στην εκτέλεσή της, για την αξιοποίηση αυτής της τόσο ιστορικής διώρυγας, της Πύλης της Πελοποννήσου μας..

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn