9η γιορτή παιδικού βιβλίου στην Κόρινθο

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο “ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ”, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η “9η Γιορτή Παιδικού Βιβλίου στην Κόρινθο”, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Λιθουανίας στην Ελλάδα.

Στο φουαγιέ του θεάτρου, όπου η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής, με μαέστρο την κ.Άννα Ταμπούκου, υποδεχόταν μικρούς και μεγάλους για τον εορτασμό των γενεθλίων του μεγάλου παραμυθά, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, λειτουργούσαν έκθεση παιδικού βιβλίου, με τη συμμετοχή βιβλιοπωλείων της πόλης και έκθεση ζωγραφικής από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

Στην Γιορτή παρεβρέθηκαν ο Πρέσβης της Λιθουανίας κ.Rolandas Kačinskas,  o βουλευτής  κ.Γιώργος Τσόγκας, ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Απόστολος Παπαφωτίου και πλήθος κόσμου.

Η Παιδική Χορωδία του ΚΕ.Π.Α.Π., με μαέστρο την κ.Φάλια Παπαγιαννοπούλου, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Η προβολή της μικρής ταινίας με θέμα: “Ο Πήγασος ταξιδεύει στη Λιθουανία” και κείμενα της  εκπαιδευτικού κ.Ντίνας Ξύδη, ταξίδεψε τον κόσμο στην τιμώμενη χώρα, την όμορφη Λιθουανία.

Η Θεατρική Ομάδα “Τα μαύρα μάτια σου” παρουσίασε, σε διασκευή, το λαϊκό παραμύθι από την Λιθουανία: “Η μηχανή που μεγάλωνε τη μέρα”.

Η Γιορτή έκλεισε με τον προσκεκλημένο συγγραφέα κ.Φίλιππο Μανδηλαρά, ο οποίος δημιούργησε μια ιστορία μαζί με τα παιδιά και υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn