Ο μοναδικός δήμαρχος που δεν φοβάται τους δημότες του…!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι ο τελευταίος δήμαρχος στην Πελοπόννησο που δεν φοβάται τους πολίτες του.
Ο μοναδικός που έκανε κανονικό απολογισμό, όπως ορίζει ο νόμος, μπροστά στην αντιπολίτευση αλλά και τους κατοίκους..
Και αυτό γιατί είναι απο τους ελάχιστους δημάρχους που έχουν να παρουσιάσουν πραγματικό έργο, στην πενταετία που πέρασε.
Δεν κρύφτηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος πίσω απο πομπώδεις ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ή απο φιέστες πληρωμένες με τα λεφτά των δημοτών του.
Πιστός και συνεπής στις ιδεολογικές του αρχές, άνοιξε τον δημόσιο λόγο στο Κιάτο, γνωρίζοντας ότι θα δεχθεί κριτική ακόμα και άδικη, λόγω της ανάγκης της αντιπολίτευσης και των υποψηφίων δημάρχων, να παρουσιαστούν με αιτία απέναντι του.
Ο σεβασμός του στον θεσμό και την αυτοδιοίκηση μα πάνω απ’ όλα ο σεβασμός του στον πολίτη, για μία ακόμα φορά ανέδειξαν την μοναδικότητα του δημάρχου Κιάτου.
Οσοι πιθανόν ακόμα απορούν γιατί ο Σταματόπουλος, έχει ισχυρό λαϊκό έρεισμα και οδεύει σε μία ακόμα επιτυχημένη εκλογική μάχη, πρέπει να αντιληφθούν κάτι απλό.
Αντιμετωπίζει τον θεσμό, με σοβαρότητα και μέσα στα πλαίσια του κινείται με προσήλωση.
Αυτός είναι και ο σοβαρότερος λόγος που οι πολίτες αγνοούν ή ακόμα και του συγχωρούν λάθη και παραλείψεις που σημειώνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Δεν πήγαν όλα τέλεια στο Κιάτο την πενταετία που πέρασε.
Υπήρξαν μάχες που έχασε η δημοτική αρχή Σταματόπουλου αλλά και μεγάλες μάχες που κέρδισε και έμοιαζαν άπιαστο όνειρο.
Οι μάχες που έχασε αφορούσαν την καθημερινότητα και το έχει και ο ίδιος με ευθύτητα αναγνωρίσει, αλλά οι μάχες που κέρδισε ήταν το μέλλον…!
Ενα μέλλον που είναι πλέον πιο κοντά με το Κιάτο να έχει πόσιμο νερό, να διαμορφώνει την παραλία του, να προάγει τον πολιτισμό του και να δημιουργεί προυποθέσεις ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.
Ενας δήμαρχος που λειτουργεί δημοκρατικά, έχει μία κανονική ζωή, χωρις σκάνδαλα ή προκλήσεις, παράγει πολιτική και δίνει προστιθέμενη αξία στην πόλη και τα χωριά…
Ενας δήμαρχος που εκμεταλλεύεται και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ απο Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους, που κάνει έργα και δεν φοβάται τους δημότες του αλλά τους κοιτά κατάματα, είναι ένας κανονικός δήμαρχος.
Και οι πολίτες της Συκιώνας, αυτό το ξέρουν και για αυτό τον στηρίζουν με τον έντονο τρόπο που τον στηρίζουν…!
Οσο περνούν οι ημέρες όλο και πιο καθαρά φαίνεται πόσο δύσκολο είναι η αντιπολίτευση να τον πάει σε δεύτερο γύρο έτσι τουλάχιστον πολυδιασπασμένη που είναι και θα συνεχίσει να είναι…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn