Τα σάρωσε όλα ο αέρας | Ριπές ανέμου έως 150 χλμ./ώρα

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χαρακτηριστικό το κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε στη Συγγρού, επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να πέσει πινακίδα από τον αέρα, αλλά και το γεγονός ότι μόνο στην Αττική η πυροσβεστική δέχθηκε 138 κλήσεις για κοπή πεσμένων δέντρων. Υπενθυμίζεται ότι τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες συνεχίζονται, αφού υπάρχει απαγόρευση απόπλου σε πολλά λιμάνια.

Σε ό,τι αφορά τους ανέμους που σάρωσαν τα πάντα την Παρασκευή, σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού καταγράφηκαν ριπές ανέμου με ταχύτητητα 149,7 χλμ/ώρα, με μέση τιμή δεκαλέπτου τα 8 μποφόρ, στην Παξιμάδα Καρύστου και στην Αράχωβα οι ριπές ξεπέρασαν τα 130 χλμ/ώρα, ενώ πάνω από 100 χλμ/ώρα καταγράφηκαν σε Μονεμβασιά, Γεράκι Λακωνίας, Πάρνηθα, Καβομαλιά, Πεντέλη, Πάτρα και Βίσσα Χίου.

Η πρόγνωση για σήμερα

Σε ό,τι αφορά τον καιρό σήμερα, αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές στις Νότιες Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα στην Κρήτη, όπου τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα και θα συνοδεύονται από σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Εύβοια, όπου θα εκδηλωθούν λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn