Οι νέοι του Λουτρακίου στηρίζουν Βασιλείου

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η πρωτοβουλία “Δημότες Νικητές Ομάδα Νέων”, έχει τον πυρήνα της από το 2014. Φέτος αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να παρέμβουμε πιο ενεργά με την συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις μηνών αποφασίσαμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα για την Δημαρχία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” με επικεφαλής τον γνωστό συμπολίτη μας, νευροχειρουργό Δημήτρη Βασιλείου. Μέσα από την συμμετοχή μας σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, έντιμων ανθρώπων, με γεμάτες στέρεες και καλές προθέσεις για το Δήμο μας, εκ των οποίων κανείς δεν έχει στιγματιστεί ως τοπικός πολιτικός παράγοντας με την τετριμμένη έννοια του όρου. Θέλουμε και εμείς να προσφέρουμε το λιθαράκι μας ώστε να σταματήσει η κατρακύλα του Δήμου μας.

Το πολιτικό στίγμα που προσδιορίζει την παράταξη “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” έχει να κάνει με τον ρεαλισμό για την πορεία του Δήμου προς το μέλλον, παρά από την ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα των μελών της. Γνώρισμα της είναι η διατύπωση θέσεων που πηγάζουν από το πλαίσιο αρχών της, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

Κεντρική φροντίδα της παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” είναι η ενασχόληση νέων ανθρώπων, φρέσκων μυαλών, με τα τοπικά κοινά, ως μόνο αντίδοτο στο γηράσκον και χωρίς όραμα πολιτικό προσωπικό που διαφεντεύει τις τύχες του Δήμου κοντά 45 χρόνια τώρα.

Το πάντρεμα της πολιτικής συνείδησης με την συνείδηση όλων των δημοτών θα κάνει την ενέργεια που θα προκύψει για εμάς από την ομάδα των Νέων βασικό μα και ρεαλιστικό στόχο. Για όλα τα παραπάνω είπαμε “ΝΑΙ” στον Δημήτρη Βασιλείου και την “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ”.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn