Toucan bistrot | Γιώργος Γελαράκης Live

0
59
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει την χειμερινή του περιοδεία και εμφανίζεται στο Toucan bistrot, στην Κόρινθο την Πέμπτη 28 Μαρτίου! Μια βραδιά με αμεσότητα, με πολύ ρυθμό, έντεχνες, swing, reggae κ.ά. πινελιές από το χτες και το σήμερα, με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια παρέα!

Μαζί του:

Θεόφιλος Ζώτος: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά

YouTube: Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιώργου Γελαράκη,

μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα: https://www.youtube.com/watch?v=lGRjEXgSWcg

Facebook page: Γιώργος Γελαράκης https://www.facebook.com/GiorgosGelarakisofficial

Facebook event: https://www.facebook.com/events/258287911744763

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Από το 2008 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, καθώς και openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Μ.Στόκας, Γ.Μηλιώκας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.). Το 2007 – 2009 συμμετέχει ως ηθοποιός σε παραστάσεις της Θ.Ο.Π. σε Ορεστιάδα, Πάτρα, Κρήτη κ.α. Το 2011 και 2013 κατακτά το 3ο βραβείο σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr, και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο “Ονειροποιός” από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη.

Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο “Η πόλη μια άδεια αγκαλιά” από την MLK. Ο χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες και εμφανίσεις με τον τραγουδοποιό Δ.Κοργιαλά.

Το Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποιεί μία σημαντική εμφάνιση στο “Σταυρό του Νότου” στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν.Ζιώγαλα και παράλληλα ηχογραφείται το 3ο του album! Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιεί περιοδεία με πάνω από 30 εμφανίσεις στη βόρεια Ελλάδα. Το χειμώνα του 2017-18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Καβάλα, Κοζάνη κ.ά. και συναντά τα Κίτρινα ποδήλατα, όπου μαζί ηχογραφούν το τραγούδι “Το νήμα” το Φεβρουάριο του 2018, που αποτελεί προπομπό του 3ου του album. Το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Βόρεια Ελλάδα Θεσσαλία, Αθήνα και Κυκλάδες και ηχογραφεί 15 καινούρια τραγούδια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn