Η ηλικία των υποψήφιων περιφερειαρχών και το photoshop!!!

0
192
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σύμφωνα με τον περιφερειακό μύθο, ο Παναγιώτης Νίκας είναι γέρος και δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον νέο Πέτρο Τατούλη…!
Τουλάχιστον αυτό είναι το αφήγημα της πλευράς Τατούλη, η οποία φρόντισε να το αποτυπώσει και στις εκλογικές φωτογραφίες του περιφερειάρχη, για τις οποίες διεκδικεί Οσκαρ μακιγιάζ, όποιος τις έβαλε στο photoshop…!
Πάμε λοιπόν να δούμε τις ηλικίες των υποψηφίων περιφερειαρχών για να ξέρουμε και τι λέμε:

Eτσι είναι και έτσι φωτογραφήθηκε ο κ.Νίκας

ΝΙΚΑΣ | Ο Παναγιώτης Νίκας γεννήθηκε στο Κέντρο Αβίας (Μάνη) το 1950. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μηλίτση, φιλόλογο, προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του κράτους και έχει τρία παιδιά.

Περισσότερο με Λάπωνα πολιτικό τον έκανε το… photoshop,αλλά όχι νεώτερο.

ΤΑΤΟΥΛΗΣ | Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1953 στο Καστρί Κυνουρίας. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως χειρουργός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Με την κανονική του μορφή και η φωτογραφία του Γιώργου Δέδε…

ΔΕΔΕΣ | Ο Γιώργος Δέδες γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1965. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 1991 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, με κύριο αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων, αρχικά στην Πάτρα και στην συνέχεια στην Κόρινθο
Εχουμε λοιπόν και λέμε:
Παναγιώτης Νίκας, ετών 69
Πέτρος Τατούλης, ετών 66
Γιώργος Δέδες, ετών 54
Μόλις 3 χρόνια χωρίζουν τον “γηραιό” Παναγιώτη απο τον σχεδόν έφηβο Πέτρο Τατούλη, ενώ η διαφορά με τον Γιώργο Δέδε είναι μεγάλη και για τους δύο.
Οι φωτογραφίες δεν λένε πάντα την αλήθεια…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn