Κουρεμπές | Κοίτα ποιός μιλάει…

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Υστερα από τις πέρα για πέρα ανυπόστατες επιθέσεις που δέχτηκε ο ΕΛ.Γ.Α., πρόσφατα, δεν μπορώ παρά να προβώ σε δήλωση αποκατάστασης της πραγματικότητας και ενημέρωσης των αγροτών.

Σε ό,τι αφορά το ύψος του ποσοστού κάλυψης των ζημιών από τα καιρικά φαινόμενα μέσω των αποζημιώσεων από τον ΕΛ.Γ.Α., τονίζω ότι έχει να κάνει αυστηρά με το κανονιστικό πλαίσιο το οποίο δεν μπορεί να παραβιαστεί από τον Οργανισμό, αλλά και τη ζημιά του κάθε αγροτεμαχίου ξεχωριστά. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι αποφάσισαν να μετονομάσουν μια προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Μελά, στο Κιάτο σε κάλεσμα διαμαρτυρίας.

Γίνομαι συγκεκριμένος: Μετ’ επιτάσεως και επιμονής από το καλοκαίρι τονίζω στους παραγωγούς της Κορινθίας την ανάγκη, να είναι σύννομοι ως προς τη διαδικασία δήλωσης ζημιάς. Να έχουν συνεργασία με τους ανταποκριτές και τους εκτιμητές για το πού πρέπει να έχουν τους μάρτυρες και επίσης, το σημαντικότερο: Να έχουν τα τιμολόγιά τους τόσο από την εξαγωγή που έκαναν, όσο και από την οινοποιία.

Δυστυχώς, όμως, βρέθηκαν πάρα πολλά αγροτεμάχια χωρίς μάρτυρες και χωρίς τιμολόγια, άρα χωρίς πόρισμα. Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα σε κάποιες περιπτώσεις να έγινε λάθος. Γι΄ αυτό υπάρχει η διαδικασία των ενστάσεων οι οποίες θα ελεγχθούν πάρα πολύ γρήγορα.

Αλλά ας δούμε, κατά πόσο ο ΕΛ.Γ.Α. ή ο πρόεδρός του είναι εξ’ αντιλήψεως αρνητικοί ή επιφυλακτικοί ή όχι, απέναντι στη λογική και την πρακτική των αποζημιώσεων.

Μέσα σε τρία χρόνια ο ΕΛ.Γ.Α. έχει δώσει 5πλάσιο ποσό από το ασφάλιστρο που εισέπραξε, και στην Κορινθία και τα επιτραπέζια σταφύλια. Δηλαδή:

Το ’16 εκταμιεύτηκαν για αποζημιώσεις 7.900.000 ενώ το ’17 και το ’18, 3μιση εκατομμύρια για το κάθε έτος. Την ίδια ώρα η ασφαλιστική εισφορά ανέρχεται σε 2.200.000 ευρώ το χρόνο για όλα τα ασφαλισμένα επιτραπέζια σταφύλια του Νομού. Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, λοιπόν, ότι ο ΕΛ.Γ.Α. κάθε άλλο παρά φειδωλός είναι στη λογική στήριξης του παραγωγού που ζημιώθηκε. Και να πούμε και κάτι που επίτηδες οι επίδοξοι διαμορφωτές ενός δυσάρεστου κλίματος αγνοούν. Σίγουρα, όμως, πρέπει να γνωρίζουν οι αγρότες μας.

Πέρα από τη ζημιά που προκαλεί η έντονη βροχόπτωση είχαμε και δευτερογενείς ασθένειες οι οποίες δεν καλύπτονται από τον ΕΛ.Γ.Α.. Το αρμόδιο Υπουργείο έχει τα κατάλληλα εργαλεία τα οποία έχει εφαρμόσει στα ροδάκινα, στα καπνά, στην κτηνοτροφία και θα εφαρμόσει και σε άλλες καλλιέργειες, ώστε να δώσει και εκεί μια επιπλέον στήριξη για τους αγρότες.

Η συνολική προϋπολογισμένη δαπάνη για τις ζημιές του 2018 για τα επιτραπέζια σταφύλια στην Κορινθία είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σας θυμίζω ότι το 2009 που υπήρξαν ανάλογης έντασης βροχοπτώσεις, είχαν λάβει χώρα και οι αντιστοίχως ανάλογες με σήμερα πιέσεις κυρίως πολιτικού-κομματικού χαρακτήρα, προς τον ΕΛ.Γ.Α.. Με αποτέλεσμα, να δοθούν κάποιες παραπάνω από το προβλεπόμενο αποζημιώσεις και κυρίως εκτός διαδικασίας. Το 2013, λοιπόν, ζητήθηκαν πίσω από τους αγρότες αυτά τα χρήματα. Και κάποια απ ‘αυτά τα χρήματα είναι ακόμα χρεωμένα στα αρχεία του ΕΛ.Γ.Α. και οι αγρότες καλούνται να τα πληρώσουν. Αυτοί που και τότε ξεσήκωναν τον κόσμο για επιπλέον αποζημιώσεις, τήρησαν σιγή ιχθύος για τις ανακτήσεις. Οι ίδιοι που το 2010 πανηγύριζαν για το πακέτο Χατζηγάκη.

Για το θέμα των ανακτήσεων του 2009 το ΔΣ του ΕΛ.Γ.Α. αποφάσισε στις 28/2/2018 την αναστολή των κρατήσεων αυτών λόγω της κήρυξης του Νομού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις πρόσφατες κακοκαιρίες ώστε η στήριξη των αγροτών να είναι πλήρης.

Όσο για το τελευταίο δελτίο τύπου της «ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ», αποδεικνύει την κομματική διάσταση του πράγματος. Με ύφος βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, καθόλου δεν βοηθάει στην αντιμετώπιση των διαχρονικών προβλημάτων, όπως αυτά της εμπορίας με τα συνεχή «κανόνια» από τους εμπόρους, αλλά προσπαθεί για μικροκομματικά κέρδη.

Για να γίνει από όλους κατανοητό ο ΕΛ.Γ.Α. θα στηρίξει και φέτος τους παραγωγούς που ζημιώθηκαν, με τον ίδιο τρόπο που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις, το μόνο που θα πω είναι ότι το ήθος και η συνέπεια του καθενός κρίνεται καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια.

Tέλος, είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε ασκεί κριτική, προκειμένου να μην μένει τίποτε θολό στην σχέση ΕΛ.Γ.Α., από τη μια, και Συνεταιρισμών, Ενώσεων και φυσικών προσώπων (αγροτών) από την άλλη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn