Πιτσάκης | Ετοιμάζεται ο Κορινθιακός Οργανισμός τουρισμού

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους του νομού Κορινθίας.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στην αίθουσα του εμπορικού Συλλόγου Σικυωνίων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τα επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΠΑΝΕΚ « Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας και Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας»

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, οι Αντιπρόεδροι, Σωτήρης Σπηλιωτακάρας & Σωτήρης Κουκουλάκης, η Γραμμάτεας Ελένη Κωνσταντίνου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σικυωνίων Βασίλης Παγώνης & μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Τη συνάντηση προλόγισε ο Πρόεδρος του επιμελητήριου Κορινθίας κος Πιτσάκης όπου αναφέρθηκε στο ρόλο του επιμελητηρίου και κάλεσε τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να είναι σε επικοινωνία με το επιμελητήριο καθώς βασική αρμοδιότητα του επιμελητηρίου είναι η παροχή προς την Πολιτεία τεκμηριωμένων εισηγήσεων για κάθε οικονομικό θέμα, με γνώμονα πάντοτε την οικονομική ανάπτυξη της περιφερικής ενότητας Κορινθίας.

Ακολούθησε ενημέρωση για τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης του ΕΠΑΝΕΚ, από στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & για το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης Leader από τον αντιπρόεδρο της ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε Νίκο Παπαβασιλείου.

Ο κος Πιτσάκης αναφέρθηκε στη δημιουργία του Κορινθιακού Οργανισμού Τουρισμού, και κάλεσε όλους του επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς να συμμετέχουν στο Οργανισμό που θα συσταθεί.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn