Η έφηβη που είναι υποψήφια για Νόμπελ Ειρήνης

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η 16χρονη Σουηδέζα Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι και επίσημα υποψήφια για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης. Πρόκειται για το κορίτσι που εμπνεύστηκε την λεγόμενη «σχολική απεργία για το κλίμα» και αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μία πολυσυζητημένη, ξεχωριστή περίπτωση στην χώρα της ειδικότερα και την Σκανδιναβία γενικότερα.

Η υποψηφιότητα της Τούνμπεργκ ανακοινώθηκε εχθές από τον Νορβγηγό βουλευτή Φρέντι Αντρέ Έβστεγκορντ, ο οποίος δήλωσε: «Προτείναμε τη Γκρέτα Τούνμπεργκ διότι η κλιματική αλλαγή, αν δεν περιοριστεί, θα είναι στο μέλλον η βασική αιτία πολέμων, συγκρούσεων και εισροής μεταναστών».

«Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεκίνησε ένα μαζικό κίνημα στο οποίο βλέπω μάλλον τη βασικότερη συνεισφορά στην ειρήνη», πρόσθεσε.

Η 16χρονη Σουηδέζα ακτιβίστρια έχει αναχθεί σε σύμβολο της μάχης κατά της κλιματικής αλλαγής καλώντας τους μαθητές σε μια «παγκόσμια σχολική απεργία» κάθε Παρασκευή με αίτημα την ενίσχυση των δράσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

«Είναι προφανώς τιμή και πολύ ευχάριστο που με πρότειναν για ένα τόσο μεγάλο βραβείο», αντέδρασε η ίδια μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet. «Είναι απίστευτο και λίγο περίεργο», πρόσθεσε.

Η Τούνμπεργκ προτάθηκε από τρεις βουλευτές της Σοσιαλιστικής Αριστεράς πριν την τελική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων για το βραβείο που ήταν η 31η Ιανουαρίου.  Αυτό σημαίνει ότι η υποψηφιότητά της για το Νόμπελ Ειρήνης 2019, το οποίο θα δοθεί στις 11 Οκτωβρίου, είναι έγκυρη.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn