“Ο καλός στρατιώτης Γιώργος Μουρούτσος”…!

    0
    215
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Με επιμονή, με πολύ δουλειά και ταυτόχρονα με άψογη συμπεριφορά απέναντι στους συνυποψήφιους του, ο Γιώργος Μουρούτσος απέκρουσε μία-μία τις προσωπικές επιθέσεις που ξεπέρασαν τα όρια κάποιες απο αυτές και μπορεί να νοιώθει δικαιωμένος.
    Τι όμως έχει σημασία και τι μετρά;
    Στον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”, όλοι οι υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι, οι συνεργάτες αλλά και οι εθελοντές, τρέφουν συναισθήματα σεβασμού στον Μουρούτσο και αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το διαπιστώσει.
    Ο λόγος δεν είναι τυπικός αλλά πολύ-πολύ ουσιαστικός. Βοηθά παντού τον συνδυασμό, χωρίς ο ίδιος ακόμα να έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για τον εαυτόν του και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι συνυποψήφιοι του.
    Είχαμε επισημάνει οτι οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον του επιχειρηματία Γιώργου Μουρούτσου θα έπεφταν στο κενό και είχαμε πολλές φορές επαρκώς εξηγήσει και τους λόγους.
    Η στοχοποιήση του δεν περνούσε γιατί την διέλυε η πραγματικότητα. Οι υποψήφιοι του Σταυρέλη, καθημερινά βλέπουν έναν άνθρωπο που είναι ο πρώτος που δείχνει απόλυτο σεβασμό στον επικεφαλής και ταυτόχρονα δεν κάνει το παραμικρό αν δεν έχει την έγκριση του υποψήφιου δημάρχου.
    Οταν λοιπόν ο συνδυασμός Σταυρέλη, ξέρει την πραγματικότητα και βλέπει ότι ο Μουρούτσος είναι απλός στρατιώτης, τότε οι προσωπικές επιθέσεις πέφτουν στο απόλυτο κενό.
    Ρωτήστε έναν υποψήφιο του Σταυρέλη και θα διαπιστώσετε την πραγματικότητα και την ακρίβεια των παραπάνω.
    Αν σε εμπιστεύεται και σε σέβεται η ομάδα σου δεν έχουν καμία αξία τι λέει οι αντίπαλοι σου.
    Αυτό πέτυχε ο Μουρούτσος και για αυτό οι συνυποψήφιοι του λένε…”Ο καλός στρατιώτης Γιώργος Μουρούτσος”…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn