Ακόμα σε ρυθμό ρελαντί οι υποψήφιοι του Καλλίρη…!

    0
    47
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο Πελοπίδας Καλλίρης έχει ένα ισχυρό συνδυασμό που μπορεί να αναπτύξει μεγάλη ισχύ στην πόλη, απο την κοινωνική απήχηση που έχουν τα ονόματα που έχει ήδη ανακοινώσει.
    Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός, δεν έχει βγεί ακόμα στην πιάτσα,ίσως γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είναι νωρίς, κάποιοι άλλοι έχουν δικό τους τρόπο δράσης ή περιμένουν την κατάλληλη στιγμή.
    Σημασία έχει ότι επικοινωνικά τουλάχιστον οι υποψήφιοι του Καλλίρη δεν είναι στην εκλογική βιτρίνα.
    Κινούνται σε ρυθμούς ρελαντί, σε σχέση με τους υποψήφιους του Βασίλη Νανόπουλου, που είναι στο κόκκινο.
    Αν εξαιρέσουμε τον πολύπειρο Βασίλη Πανταζή, καθημερινά ανεβάζει ταχύτητες, και την Νεκταρία Καρατζή, σχεδόν κανένας άλλος δεν έχει ξεκινήσει την απαραίτητη για εκλογές κίνηση.
    Τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει η αντεπίθεση των συμβούλων του υποψήφιου δημάρχου;
    Επειδή οι περισσότεροι είναι άνθρωποι της αγοράς και της πιάτσας είναι σίγουρο ότι αυτόματα θα ανέβει στην Κόρινθο, η δυναμική του συνδυασμού “Δύναμη εξέλιξης” και θα αλλάξει το σημερινό στάτους.
    Αυτές οι εκλογές λόγω και των πολλών και των ισχυρών συνδυασμών θα κριθούν εν πολλοίς απο την βαρύτητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
    Αυτό είναι και ισχυρό χαρτί του Καλλίρη που ακόμα δεν έχει πέσει στο εκλογικό τραπέζι.
    Πληροφορίες μας λένε ότι απο τις αρχές της εβδομάδας θα φουλάρει η επικοινωνιακή μηχανή και θα βγεί δυναμικά έξω όλος ο συνδυασμός, με συντονισμένες κινήσεις και στοχεύσεις.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn