Κερδίζει και το κέντρο της πόλης ο Σταυρέλης

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ηταν μία μεγάλη συνάντηση Κορινθίων με ειδικό θέμα. Η αίθουσα του Επιμελητηρίου, ο εξώστης και το φουαγιέ, ήταν πλημμυρισμένα με Κορίνθιους και μάλιστα απο το κέντρο της πόλης.
Αν αναλογισθεί κανείς ότι ο Σταυρέλης έχει κάνει 4-5 μέχρι τώρα εξίσου μεγάλες συναντήσεις, αποκτά μεγαλύτερη σημασία, το πλήθος του κόσμου, που ακούει προσεχτικά ότι έχει να προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος.
Η βραδιά αφιερωμένη στην Δημοτική αγορά της Κορίνθου, άφησε ανεξίτηλο στίγμα για την επόμενη δημοτική αρχή που δεν μπορεί πλέον να ακυρώσει την εκκίνηση του διαλόγου, που πυροδοτήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Αυτό όμως που είχε ξεχωριστή σημασία δεν ήταν μόνο το πλήθος του κόσμου, που πήγε στο Επιμελητήριο. Ακόμα μεγαλύτερη έχουν τα ποιοτικά στοιχεία αυτής της συνάντησης.
Οι πολίτες που συμμετείχαν στην βραδιά ήταν σχεδόν όλοι απο το κέντρο της Κορίνθου, έμποροι, επιχειρηματίες και επιστήμονες που πλέον αποκτούν μία στενή σχέση με τον Νίκο Σταυρέλη, διευρύνοντας τον κύκλο της επιρροής του, εκεί που θα κριθεί και η μάχη των εκλογών.
Δηλαδή στο κέντρο.!
Σταθερά, μεθοδικά και επίμονα ο Νίκος Σταυρέλης, έκτισε αυτή την σχέση του με την πόλη, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς πολλών πολιτών.
Συνθετικός ο ίδιος και πράος, πείθει τους απαιτητικούς Κορίνθιους, ότι μπορεί να οδηγήσει τον δήμο σε νέους δρόμους συνεννόησης και ανάπτυξης.
Πολύ βοήθησε σε αυτό η εξαντλητική αυτοκριτική του και η ειλικρίνεια των προθέσεων του.
Πολιτικά η εκδήλωση για την δημοτική αγορά άφησε πίσω της την αίσθηση ότι η Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη μπήκε πλέον δυνατά και στην πόλη κάτι που αρκετοί αμφισβητούσαν ότι μπορεί να συμβεί..!
Και όμως συνέβη…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn