Οι 10 λόγοι που κάνουν ξεχωριστό τον Σπύρο Σταματόπουλο!

    0
    208
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Αν υπάρχει ένας δήμαρχος που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες, παρά τους πολλούς συνδυασμούς στην Κορινθία να εκλεγεί απο την πρώτη Κυριακή, αυτός είναι μόνο ο δήμαρχος του Κιάτου Σπύρος Σταματόπουλος.
    Ένας τύπος που ξεφεύγει απο τα στάνταρ, είναι αντισυμβατικός και κινείται με έναν εντελώς δικό του τρόπο, που τον κάνει διαφορετικό.
    Όμως ο Σπύρος Σταματόπουλος ακόμα και αν μοιάζει διαφορετικός στην ουσία, είναι προικισμένος γιατί με μεθοδικότητα και δουλειά κατάφερε να ξεχωρίσει με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και να κάνει αυτονόητα αλλά δύσκολα πράγματα.
    Οι 10 πολιτικοί λόγοι που του κάνουν ξεχωριστό:
    1. Εχει καταφέρει δύο φορές να εκλεγεί, χωρίς στην ουσία να γίνει ποτέ πλήρως αποδεκτός απο την πόλη του Κιάτου και ιδιαίτερα την “υψηλή κοινωνία”, ακριβώς γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι αποτελεσματικός και χρήσιμος για την πόλη. Στις μέρες του το παρηκμασμένο Κιάτο άρχισε να γίνεται και πάλι προορισμός και να αποκτά ζωή. Οι νέοι δε της περιοχής τον θεωρούν αναντικατάστατο γιατί τους καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνουν.
    2. Αν και τον φωνάζουν “βλάχο” κατάφερε να μην καταστεί ποτέ «βλαχοδήμαρχος», όπως λέγεται.Δεν υποκύψε στις εύκολες σειρήνες του λαϊκισμού και της πελατειακότητας. Πορεύθηκε πάντα με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στο ενδυματολογικό, . Η αυτοδιοίκηση για αυτόν είναι πιο σοφιστικέ και αδιαμεσολάβητη. Ο Σπύρος δεν ήταν, δεν έγινε και δεν θα γίνει το πρότυπο του κλασικού πολιτευτή-δημάρχου που είναι αναχρονιστικό.
    3. Δεν έκανε ποτέ πολιτική απο τον δήμο ή μέσω του δήμου. περιορίστηκε στα καθήκοντα του δημάρχου και εξάντλησε τα περιθώρια να είναι χρήσιμος.
    4. Δεν πέταξε την μπάλα στην κερκίδα με δήθεν αγωνιστική διεκδικησιμότητα σε ανέφικτους στόχους. Αντίθετα, κατάφερε με τόλμη να αξιοποιήσει έστω το προβληματικό σημερινό πλαίσιο για να προχωρήσουν έργα που βασανίζουν δεκαετίες τον δήμο του,όπως η ύδρευση του Κιάτου.
    5. Δεν είναι τοπικός συνδικαλιστής, και δεν το έπαιξε ούτε μία στιγμή, τάχα επαναστάτης. Κατανόησε απο τον πρώτο κιόλας χρόνο της θητείας του ότι είναι αναπόσπαστο μέρος της κεντρικής κρατικής μηχανής, ασχέτως συμφωνίας ή διαφωνίας με την κυβέρνηση. Ετσι κέρδισε πολλά πράγματα και επι ΝΔ και επι ΣΥΡΙΖΑ.
    6. Δεν υπεκφεύγει με ένα δήθεν μεγάλο οραματικό έργο, αλλά δίνει πρωτίστως έμφαση στον πολιτισμό της καθημερινότητας, τα πεζοδρόμια, τα σκουπίδια, την ανακύκλωση, τη συλλογική αρμονική συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο. Σαν δήμαρχος κατάφερε να αξιοποιήσει κατά μέγιστο τις υπερεθνικές και κυρίως ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές δυνατότητες, που πλέον δημιούργησαν σημαντικές προοπτικές και έντονη κινητικότητα ευκαιριών.
    7. Η ταχύτητα και η προσαρμοστικότητα στις Εθνικές αλλαγές είναι τα πιο σημαντικά προτερήματα του.
    8. Ο Σπύρος Σταματόπουλος δεν είναι ο καλοθελητής των χιλιάδων ατομικών και ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά ο συνθέτης του συλλογικού συμφέροντος.
    Εχει δείξει δε, πάρα πολλές φορές ότι μπορεί και σπάει αυγά όταν αυτό χρειάζεται.
    9. Είναι πάντα προσηνής, φιλικός σε επαφή με την τοπική κοινωνία, αλλά έχει και την πόρτα ανοιχτή όλο το 24ωρο.
    10. Τα μεγαλύτερα θέματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα συνόψισε στο τρίπτυχο: πόλη ζωντανή, βιώσιμη, λειτουργική.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn