Ο Σταύρος Μπινιάρης είναι το καλό χαρτί του Πνευματικού!

    0
    38
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο γνωστός προπονητής αλλά και επιχειρηματίας Σταύρος Μπινιάρης είναι ίσως το σημαντικότερο όνομα (δική μας εκτίμηση) που θα κατεβάσει ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός στις εκλογές του Μαϊου, στην Κόρινθο,χωρίς να θέλουμε να ακυρώσουμε άλλους υποψηφίους.
    Χωρις να κάνει τον παραμικρό αγώνα στις εκλογές του 2014 πήρε 578 ψήφους σχεδόν όλους στην πόλη της Κορίνθου στην οποία ζεί και επιχειρεί.
    Ο ένας απο τους δύο ιδιοκτήτες της “Αθλούπολης”, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα σηκώσει στην πλάτη του το κύριο βάρος του συνδυασμού, ιδιαίτερα μέσα στην πόλη. Είναι αυτός που μπορεί να συγκρατήσει ψηφοφόρους και μάλιστα απο διάφορα κόμματα.
    Ανθρωπος σεμνός και ευγενής έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πάντες ακόμα και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και το σημαντικότερο είναι παντελώς άφθαρτος στα δημοτικά πράγματα.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ διαθέτει την σοβαρότερη αθλητική υποδομή στην πόλη, ο δήμος δεν προτιμά την “Αθλούπολη” για τις δράσεις του που είναι και πολλές και αυτό γιατί δεν ήθελε ποτέ ο Σταύρος να γίνεται ο παραμικρός συνειρμός εναντίον της επιχείρησης.
    Ετσι έμεινε αλώβητος και σήμερα είναι το πρώτο φαβορί για να καταλάβει την πρώτη θέση στον συνδυασμό του Πνευματικού και ταυτόχρονα να εγκλωβίσει ψηφοφόρους που δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ψηφίσουν τον δήμαρχο.
    Με την προυπόθεση βέβαια ότι αυτή την φορά θα κάνει σοβαρό εκλογικό αγώνα.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn