Το Κιάτο έχει επιλέξει το δίδυμο του δευτέρου γύρου..!

0
137
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολλοί ήταν αυτοί στο Κιάτο που περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου κ.Σαρχάνη για να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα και εκτιμήσεις για το που πηγαίνουν οι εκλογές στο Κιάτο.
Ο νεαρός γεωλόγος κ.Κώστας Σαρχάνης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιάτο. Είναι 35 ετών. Απόφοιτος Γεωλογίας Πανεπιστημίου Αθηνών διατηρεί δικό του γραφείο. Πρώτος σε σταυρούς (2014) με το συνδυασμό του Κώστα Σπανού. Έχει διατελέσει διοικητικός σύμβουλος ∆ΕΥΑΣ, ΚΟ-∆Ε∆ΗΣ, ΜΗΚΩΝΗ, σχολικές επιτροπές κ.α.
Ο Κώστας Σαρχάνης, την περασμένη Τετάρτη, έκανε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του,στο κέντρο “Μάλλιος”.
Οι εντυπώσεις ποικίλουν αλλά σίγουρα φάνηκε ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μάρκου Λέγγα, που είναι μπροστά του και πολύ περισσότερο το ανυπέρβλητο εμπόδιο του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου.
Η Νέα Δημοκρατία στο Κιάτο και να ήθελε έτσι όπως είναι δομημένο το τοπίο δεν μπορεί να στηρίξει αποτελεσματικά κανέναν υποψήφιο.
Ασφαλώς είναι μία νεανική υποψηφιότητα και ελπιδοφόρα στο μέλλον, η οποία σήμερα είναι αναγκασμένη να περάσει συμπληγάδες.

Η πολυδιάσπαση στην αντιπολίτευση του Κιάτου αλλά και η δυναμική που έχουν οι άλλες υποψηφιότητες δεν αφήνει πολύ χώρο στον κ.Σαρχάνη.
Εξάλλου εξίσου νεανικές είναι και οι υποψηφιότητες των Δημήτρη Παπαγεωργίου και Μάρκου Λέγγα και μάλιστα περισσότερο δουλεμένες στην κοινωνία.
Στον κ.Σαρχάνη και στην απειρία του, αποδίδεται και η οργισμένη έκτακτη συνέντευξη τύπου του Μάρκου Λέγγα που αναγκάστηκε να απαντήσει σε φήμες που διέρρεαν απο τον περιβάλλον του και έλεγαν ότι…“Ο Λέγγας θα έρθει μαζί μου”…!
Η κάθοδος Σαρχάνη για την ώρα κάνει ζημιά μόνο στην ανοδική πορεία που κατέγραφε ο κ.Λέγγας.

Τελικά όλα δείχνουν ότι ο αντίπαλος του Σπύρου Σταματόπουλου στον δεύτερο γύρο δεν θα είναι ο κ.Σαρχάνης…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn