Σαρωνικός Γαλατακίου | Θα κατέβουμε στο κύπελλο!

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η διοίκηση του Σαρωνικού αποφάσισε τελικά να κατέβει η ομάδα στον τελικό του κυπέλλου, έστω και ελλειπής σεβόμενη όπως δηλώνει το άθλημα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Σαρωνικού Γαλατακίου:

“Το σωματείο μας θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου στον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας θα συμμετέχει κανονικά παρά την αρχική μας απόφαση να μην συμμετάσχουμε.

Σεβόμενοι τον θεσμό του κυπέλλου, σεβόμενοιτην ΕΠΣ Κορινθίας και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο κύπελλο και γενικά το ποδόσφαιρο.

Παραμένει όμως η δυσαρέσκεια και το παράπονο μας, το γεγονός ότι η ομάδα μας η οποία αποτελείται απο ερασιτέχνες, άμισθους και εργαζόμενους ποδοσφαιριστές και βάση του προγράμματος, παίξαμε σε 23 ημέρες 7 αγώνες.

Για τον λόγο αυτό όπως είναι φυσικό έχουν περιέλθει τραυματισμοί και κούραση, δεν θα μπορέσει την ερχόμενη Τετάρτη να παραταχθεί πλήρης και να διεκδικήσει επι ίσοις όροις τις πιθανότητες που τις αναλογούν απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και μάλιστα προερχόμενοι χωρις αγώνα τις τελευταίες 10 ημέρες.

Γνωρίζουμε ότι ο τελικός ορίσθηκε αμέσως μετά τον ημιτελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και αυτό έγινε για να εξυπηρετηθεί καθαρά η ομάδα της Κορίνθου.

Εδώ θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο σύλλογος μας όλα τα χρόνια ύπαρξης του, ήταν δίπλα στην ομάδα της Κορίνθου, δίνοντας προέδρους μέλη ΔΣ και ποδοσφαιριστές χωρίς αντάλλαγμα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει γιατί θεωρούμε ότι η αγαπημένη “μπάρτσα”, είναι η ομάδα όχι μόνο της πόλης αλλά όλου του νομού Κορινθίας.

Η διοίκηση της Κορίνθου δεν σεβάστηκε το εύλογο αίτημα μας και δεν συναίνεσε για να γίνει ο τελίκός σε μία ημερομηνία που θα ήθελαν και οι δύο ομάδες. Τον λόγο τον γνωρίζουν μόνο αυτοί. Εμείς θα δώσουμε κανονικά παρών με ότι ψυχικά και σωματικα αποθέματα έχουμε και με όσους υγιείς ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει.

Γιατί ο τελικός του κυπέλλου είναι γιορτή για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Με τιμή

το Δ.Σ Σαρωνικού Γαλατακίου”

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn