Αντεπίθεση απο το Χιλιομόδι ξεκίνησε ο Πνευματικός

0
172

Στο Χιλιομόδι βρέθηκε στις Τετάρτη το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός για την παρακολούθηση της εξέλιξης ενός σημαντικού έργου που αφορά την απορροή των υδάτων σε μια περιοχή που αντιμετώπιζε προβλήματα και πλημμύρισε.
Το έργο αυτό όπως είπε ο κ. Ο Δήμαρχος είχε ξεκινήσει πάλι πριν από 5 χρόνια αλλά είχε σταματήσει με ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά η Δημοτική Αρχή συνεχίστηκε και ξεκίνησε πάλι αφού το θεωρεί βασικό.
Το έργο είναι αντιπλημμυρικό αλλά αφορά και την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου στην έξοδο του Χιλιομόδιου προς Κλένια.
Το έργο αυτό όπως είπε ο κ. Ο Δήμος θα αλλάξει την φυσιογνωμία του Χιλιαμόδη αφού περιμένει τους κατοίκους της περιοχής
και έχει την σφραγίδα αυτής της Δημοτικής Αρχής που θα προχωρήσει στην υλοποίησή της, θα απολαύσει τους κατοίκους και θα χαρακτηρίσει το Χιλιομόδι για τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Χρήστος Λέκκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Ο Δήμαρχος για το ενδιαφέρον που δείχνει για το Χιλιομόντι και την ευρύτερη περιοχή της Τενέζας τόνισε ότι το έργο αυτό θα αλλάξει την προσωπικότητα του Χιλιμομηδίου στην καθημερινότητα του πολίτη και στην ποιότητα ζωής.