Μπούκουρας | “Βλέπω τον Πνευματικό να πέφτει…”

0
76
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρώην βουλευτής έχει το δικό του ακροατήριο, το οποίο με την μορφή της |Πατριωτικής Κίνησης|,μέχρι τώρα έχει κάνει παρεμβάσεις στην Κόρινθο μόνο για τα Εθνικά θέματα.

Είναι ένα πολυπληθές ακροατήριο, το οποίο θα μπορούσε να ενισχύσει αποφασιστικά κάποιον συνδυασμό ακόμα και να συγκροτούσε δικό του,αν επέλεγε κάτι τέτοιο ο επικεφαλής του.

Με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  σήμερα ο κ.Στάθης Μπούκουρας κάνει την πρώτη δημοτική του παρέμβαση και στέλνει το μήνυμα…”Ο Πνευματικός τελείωσε”….!

Η ανάρτηση του έχει ενδιαφέρον και θα έχει και μέλλον.

Γράφει:

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι που με ρωτούν τι θα κάνουμε στα δημοτικά του δήμου Κορίνθου,ποιόν δηλαδή θα υποστηρίξουμε για τον δημαρχιακό θώκο.
Δεν είναι εύκολη η απάντηση,ποτέ μου δεν το έκανα ούτε και θα το κάνω ποτέ στο μέλλον, όλοι μας πρέπει να έχουμε την δική μας άποψη και η τελική απόφαση αφορά μόνο εμας τους ίδιους.
Την άποψη μου όμως μπορώ να την καταθέσω ελευθερα και ο καθένας να κρίνει και να αποφασίσει από μόνος του…..
Στην περίπτωση του δήμου μας τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα αφού 4 τουλάχιστον συνδυασμοί διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις την δημαρχία,Πνευματικός,Νανόπουλος,Καλλίρης, Σταυρέλης έχουν εδω και καιρό αρχίσει την δική τους μάχη για την νίκη που θα τους οδηγήσει στον 2 όροφο της Κολιάτσου…
Πιστεύω ότι ο Πνευματικός έχει κάνει τον κύκλο του ότι ήταν να προσφέρει το έχει κάνει, δεν έχει να δώσει τίποτα καινούργιο στην τοπική κοινωνία,οφείλω ομως να παραδεχτώ ότι στο νεο του ψηφοδέλτιο επανδρώνεται νέα και αξιόλογα πρόσωπα της πόλης μας,το γεγονός όμως ότι του έφυγαν ικανότατα στελέχη δεν θα εξισορροπήσει την κατάσταση.
Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα βγω απέναντι του, έχω μάθει στην ζωή μου να αντιπαρέρχομαι με δυνατούς πολιτικούς αντιπάλους,θέλω να αντιμετωπίζω τον άλλον όταν βρίσκεται στην ισχυρότερη δυνατή θέση,δεν θέλω την στιγμή που τον χτυπάνε όλοι να έχει ακόμη έναν απεναντί του,εγώ απλά θα παρακολουθώ την πτώση του απ την θέση του δημάρχου,μια θέση που πιστεύω ότι δεν την υπηρέτησε σύμφωνα με τις αξιώσεις που είχαν οι Κορίνθιοι απ τον ίδιο….κούρασε ο Αλέκος και έχει έρθει η ώρα να πάει σπίτι του..!!!
Στους άλλους συνδυασμούς λυπάμαι δεν μπορώ να ξεχωρίσω σε αυτή την χρονική στιγμή κάποιον,όλοι τους δείχνουν να είναι στο ίδιο επίπεδο και φαντάζουν όλοι τους ισάξιοι διεκδικητές του δημαρχείου.
Ομολογώ ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη που σε αυτή την φάση δεν θα μπω σε ονοματολογία, θα γίνει όμως στο μέλλον.
Αυτό που χρειάζεται η πόλη της Κορίνθου σίγουρα είναι μια αλλαγή σε πρόσωπα και ιδέες για να μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη Κόρινθο και το θέλουμε και το έχουμε ανάγκη ολοι μας….!!!!

Καλό Μήνα σε όλους.

ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn