Τι συμβαίνει στην δεξιά πολυκατοικία της Κορίνθου;

    0
    51
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυαμός |Συμμαχία Πολιτών|, του Βασίλη Νανόπουλου, δείχνει μεγαλύτερη κινητικότητα, τουλάχιστον στην πόλη της Κορίνθου, σε σχέση με την |Δύναμη Εξέλιξης| του Πελοπίδα Καλλίρη που συνεχίζει να κινείται με νωχελικούς ρυθμούς σαν να έχουμε εκλογές του χρόνου.
    Ο κ.Νανόπουλος ανακοινώνει ονόματα, κάνει γιορτούλες, γράφει δίστιχα και γενικά είναι σε εξέλιξη, με κορυφαία στιγμή την ανακοίνωση του Δημήτρη Μπίτζιου, και των φίλων του,τον οποίον ο ιδεολογικός καθοδηγητής, ανέδειξε ώς σημαντική αυτοδιοικητική κίνηση.
    Στα χωριά υπάρχει ένα κλίμα αναμονής και απο τους δύο δεξιόστροφους συνδυασμούς και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα, για τα τοπικά συμβούλια.
    Στον αντίποδα ο συνδυασμός Καλλίρη, κινείται “μυστικά” και “υπόγεια”, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του, καταναλώνοντας καθημερινά πολιτικό κεφάλαιο, με μοναδική εξαίρεση τον Βασίλη Πανταζή, που ξέρει να κάνει εκλογές.
    Το “στρατόπεδο Καλλίρη”, δεν μπορεί να ανησυχεί για τίποτα γιατί απλά είναι σε φάση χαλαρότητας.
    Οι δύο συνδυασμοί έχουν πολύ ουσιώδεις διαφορές όμως και ας μην φαίνονται εύκολα αυτές, στον τρόπο που συγκροτούνται αλλά πολύ περισσότερο, στον τρόπο με τον οποίο τους βλέπει η κοινωνία.
    Ο κ.Νανόπουλος έχει σχεδόν εξαντλήσει το στελεχιακό δυναμικό που μπορεί να αντλήσει απο την κοινωνία, σε αντίθεση με τον κ.Καλλίρη, που ακόμα δεν έχει παρουσιάσει την δεύτερη ομάδα υποψηφίων του και έχει δυνατότητες, να πάρει μαζί του προσωπικότητες που θα γείρουν την πλάστιγα.
    Οι υποψήφιοι της Συμμαχίας Πολιτών, είναι σε πλήρη δράση εδώ και ένα μήνα, σε αντίθεση με τους υποψηφίους του Καλλίρη, που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει σχεδόν κανείς να κάνει εκλογές.
    Οταν κάποια στιγμή τα δυνατά ονόματα του Καλλίρη βγούν στην αγορά, τότε θα φανεί και η πραγματική δυναμική των δύο συνδυασμών, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην περιφέρεια.
    Αν φυσικά οι υποψήφιοι του Καλλίρη κάνουν εκλογές πριν την 26η Μαϊου και δεν ξεκινήσουν κατά το καλοκαίρι.
    Αυτό πάντως που αυτή την στιγμή είναι σχεδόν δεδομένο είναι ότι στην νέα γενιά περνά ευκολότερα ο Καλλίρης όσο και αν αυτό δεν έχει πολιτική εξήγηση, για την ώρα.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn