Η Μυθική….ο Γιώργος ..η Ρεπούση και ο Πέτρος…

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

?  Μυθική Πελοπόννησος http://www.mythicalpeloponnese.gr/, μπήκα να δω τα καλούδια, της ιστοσελίδας και έμεινα άφωνος στην ενότητα γαστρονομία. Εντυπωσιάστηκα από την παρουσίαση της γουρουνοπούλας και της γκιόσας. Ρε σεις παλληκάρια, για το φημισμένο κρασί της Νεμέας, το κορινθιακό λεμόνι, την κορινθιακή μαύρη σταφίδα ούτε λέξη;

?? Ευρώ εδώ, ευρώ εκεί με το τσουβάλι μοιράζει ο Δέδες τα λεφτά, λένε οι επικριτές του. Στην ωραία μας πατρίδα όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι. Αν πιάσουν τόπο χαλάλι του .Όλοι οι δήμοι έχουν ανάγκες,αν τα σκορπίσουν δεξιά και αριστερά σε ημέτερους και μη, μικροεργολάβους, το κρίμα στο λαιμό τους όπως λέει και ο λαός.

?  Μια φωτογραφία 1000 λέξεις. Τελικά οι πρωταγωνιστές της ‘’ΓΕΦΥΡΑΣ’’, λέξη και αυτή, στην παρουσίαση της πρότασης τους, κατάφεραν να συνωστισθούν ,κατά την Ρεπούσια έκφραση γύρω από ένα τραπέζι.Εκτός από τον Ν.Μουζέλη που μου είναι συμπαθής και ας διαφωνώ σε πολλά ,στη δημόσια τηλεόραση μεταξύ των άλλων είπε: Έχω περάσει τα 80, το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Ποτέ δεν έχω διεκδικήσει καρέκλα. Η δουλειά μου είναι η διδασκαλία και το γράψιμο» τόνισε.Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι σκελετοί της πολιτικής ντουλάπας, Μπίστης, Λιάκος, Παν Παν, Ρεπούση και λοιποί υπογράφοντες το κείμενο της ‘’γέφυρας’’ με τον ΣΥΡΙΖΑ ,συμπεριφέρονται όπως η αλεπού στο παζάρι.

?  Διαβάζω για την αγωνία του Γιάννη Μπουντρούκα του κινήματος αλλαγής για την περιφέρεια Πελοποννήσου.Για τις τρικλοποδιές που δέχεται και αναρωτιέμαι: Ήθελε το ΚΙΝΑΛ να πρωταγωνιστήσει στις περιφερειακές εκλογές; Γιατί δεν έβαλε ένα στέλεχος πρώτης γραμμής να τραβήξει την ανηφόρα; Ακόμα και έναν από τους βουλευτές του στη περιφέρεια;Η αλήθεια είναι μια. Δεν πιστεύουν στη περιφερειακή διακυβέρνηση της χώρας. Η ευκαιρία χάθηκε το 2010.Επικράτησαν οι λογικές της κοπτοραπτικής των Αθηνών με τον Καλλικράτη. Όλα έγιναν στο γόνατο. Οι γραφειοκράτες των Αθηνών είχαν το πάνω χέρι.

☑️  Ο Κλεισθένης, μπορεί να διορθώνει κάποια πράγματα σήμερα, αλλά το πολιτικό προσωπικό της Αθήνας δεν φάνηκε τόσο τολμηρό όσο έπρεπε. Στην εποχή του ο Κλεισθένης ήταν πιο ριζοσπαστικός. “έδωσε την πολιτεία στον λαό”, όπως έγραψε αργότερα ο Αριστοτέλης.

Τ? ις προηγούμενες ημέρες πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε στη Πελοπόννησο για τον κυβερνήτη της Τρίπολης. Για τον τουρισμό, για το ανύπαρκτο έργο του. Τον χορό έσυρε ο Παναγιώτης ο υποψήφιος της Ν.Δ και ακολούθησε η Πειραιώς.Για τον τουρισμό βραβεύτηκε και μάλιστα δια χειρός Κεφαλογιάννη Όλγας. Τι ειρωνεία αλήθεια; Για το έργο του θα κριθεί τον Μάιο.Για τον τουρισμό και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του Μοριά, το ζητούμενο είναι, αν, εκτός από την παραμυθένια διαμονή τους και περιήγηση τους, στα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τις παραλίες, είμαστε ικανοί ως οικοδεσπότες, να τους μάθουμε να γεύονται καθημερινά μερικά γραμμάρια κορινθιακή μαύρη σταφίδα, ελαιόλαδο κ.α προϊόντα της μάνας γης  του Μοριά

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn