Και άλλα λεφτά έφερε στο Κιάτο ο Σταματόπουλος

0
155
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αποζημιώσεις πλημμυροπαθών και νέες χρηματοδοτήσεις

Με προσωπική του παρέμβαση ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος,
κατάφερε, χάρη στην σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί
με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση να εξασφαλίσει για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές του δήμου Σικυωνίων την άμεση χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ο Σπύρος Σταματόπουλος βρέθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών σε άλλη μία επίσκεψη συνεργασίας με τα επιτελικά στελέχη  του υπουργείου αλλά και τον ίδιον τον Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση.
Εκεί ο δήμαρχος Σικυωνίων έγινε αποδέκτης της ευχάριστης είδησης ότι ο δήμος Σικυωνίων βρίσκεται μεταξύ άλλων 13 δήμων για τους οποίους έχει εγκριθεί ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε σχετικές δηλώσεις του ευχαρίστησε διαχρονικά  στο πρόσωπο του Αλέξη Χαρίτση την ηγεσία και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών για την, κατά καιρούς, οικονομική ενίσχυση, στην ολοκλήρωση του πολύ σημαντικού έργου της υδροδότησης του Κιάτου και των όμορων χωριών.
Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία, η οποία μέσω πολλαπλών διαφορετικών χρηματοδοτήσεων έχει θέσει το δήμο Σικυωνίων σε τροχιά ανάπτυξης. Επίσης, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την γρήγορη διεκπεραίωση και απόδοση της οικονομικής ενίσχυσης για τους πλημμυροπαθείς του δήμου.

Τέλος, ο Σπύρος Σταματόπουλος σημείωσε με νόημα πώς
«νέες χρηματοδοτήσεις, οι οποίες συζητήθηκαν σήμερα,
αναμένονται σύντομα για το δήμο Σικυωνίων»!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn