Στοχεύει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα το Επιμελητήριο

0
190

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ευρωβουλευτή, Μανώλη Κεφαλογιάννη και εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με αφορμή την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή στον Νομό Κορινθίας.

Παρευρέθηκαν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Ευρωβουλευτής και από το Επιμελητήριο Κορινθίας ο Παναγιώτης Πιτσάκης – Πρόεδρος, ο Σωτήρης Σπηλιωτακάρας – Ά Αντιπρόεδρος, ο Σωτήρης Κουκουλάκης – ΄Β Αντιπρόεδρος, η Μαρίνα Ταουξίδη – μέλος και η Οικονόμου Χριστίνα – οικονομικός επόπτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου και τα μέλη του. Ο κος Πιτσάκης εκμεταλλευόμενος την παρουσία και την ιδιότητα του κου Κεφαλογιάννη, άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ενίσχυσης, καίριας σημασίας και συμβολής για την επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής της Κορινθίας. Ο κος Κεφαλογιάννης δήλωσε την πρόθεσή του να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια άντλησης Ευρωπαϊκών Ενισχύσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Η συνάντηση έκλεισε σε αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα.