Ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους ο Δέδες!

0
77

«Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Μεσσηνίας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε» 

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο τους τέσσερις πρώτους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Μεσσηνίας. Τέσσερις άξιους συμπολίτες μας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, την Χαρά Κιουρή, τον Μιχάλη Μιχαήλ, την Στέλλα Μπακολέα, και τον Γιώργο Ράλλη. Tους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο! 

Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων 

Κιουρή Χαρίκλεια (Χαρά) 

Φυσικός, ΜEd   

Διευθύντρια στο 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας 

Η Χαρά Κιουρή είναι διευθύντρια στο 6ο Λύκειο Καλαμάτας.  Γεννήθηκε στις 11-11-1962 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Εκεί τελείωσε το Λύκειο το 1980 και στη συνέχεια φοίτησε στο Φυσικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα φοιτητικά  της χρόνια δραστηριοποιήθηκε πολιτικά σε φοιτητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους. Είναι ενεργό μέλος στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών (EEΦ) (Πρόεδρος στο Παράρτημα Μεσσηνίας 2002-2011) και σε διάφορους Συλλόγους, λαμβάνοντας πολλές φορές μέρος και ως μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων. Εκτός από το διδακτικό έργο, ασχολήθηκε με προγράμματα κινητικότητας, περιβαλλοντικά, αγωγής υγείας, αγωγής σταδιοδρομίας, ισότητας των δύο φύλων.  Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Σπουδές στην Εκπαίδευση. Διετέλεσε Διευθύντρια στο Λύκειο Δωρίου Μεσσηνίας τα έτη 2011-2015.  Τα σχολικά έτη 2015-16 και 2016-17 προσέφερε εθελοντικά μαθήματα στο ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, και στο Αλληλέγγυο Σχολείο της Καλαμάτας. Την τελευταία δεκαετία είναι υπεύθυνη για τους διαγωνισμούς Φυσικής στο Νομό Μεσσηνίας και υπεύθυνη για τη διοργάνωση των συνεδρίων της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Διετέλεσε μέλος των Δ.Σ. των Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας επί σειρά ετών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 27 και 25 ετών. 

Μιχαήλ Γ. Μιχαήλ  

Ιατρός ακτινολόγος  

Συντονιστής Διευθυντής Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

 Ο Μιχάλης Μιχαήλ είναι Ιατρός Ακτινολόγος και Συντονιστής Διευθυντής στο Γ.Ν. Μεσσηνίας. Είναι πρ. Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και  Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ, ενώ υπήρξε κατ’  επανάληψη εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αποφοίτησε από το Α Πρακτικό 6τάξιο Γυμνάσιο Καλαμάτας το 1972. Την ίδια χρονιά εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1978. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως σμηνίας στην 120 ΠΕΑ και τη θητεία υπαίθρου στο παλαιό Νοσοκομείο Καλαμάτας.  Τα έτη 1981-1985 έλαβε την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου πρωτοστάτησε στους αγώνες για την καθιέρωση του Ε.Σ.Υ. Από τον Νοέμβριο του 1986 (αμέσως μετά τον καταστρεπτικό σεισμό της Καλαμάτας) επανήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Κουτίβα και έχουν δύο παιδιά και δύο εγγόνια. 

Μπακολέα Στυλιανή  

Ιατρός, Ειδική παθολόγος – Διαβητολόγος 

Η Στέλλα Μπακολέα είναι Ιατρός, Ειδική παθολόγος – Διαβητολόγος. Γεννήθηκε στον Πύργο Λεύκτρου Δυτ. Μάνης. Κατάγεται από αγροτική, πολύτεκνη οικογένεια. Είναι Πτυχιούχος Τεχνολόγων – Ακτινολόγων των ΤΕΙ Αθήνας και Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων, με ειδίκευση στην Παθολογία και εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Εδώ και 30 χρόνια εργάζεται στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Από 3ετίας είναι μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας. Από τον Οκτώβριο του 2018 είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. 

Ράλλης Γεώργιος 

Δικηγόρος-Ποινικολόγος  

Ο Γιώργος Ράλλης είναι ένας από τους πιο έγκριτους Έλληνες Ποινικολόγους. Γεννήθηκε το 1963. Είναι πτυχιούχος της  Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, καθώς επίσης και πολλών Επιστημονικών Νομικών Ενώσεων, με αδιάλειπτη επιστημονική δράση, κοινωνική παρουσία και προσφορά, τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και στα αθλητικά δρώμενα της Μεσσηνίας. Διετέλεσε Πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας», καθώς και Πρόεδρος του ΓΕΜ, όπως επίσης Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.