Με τέτοιους υποψήφιους η ελπίδα επιστρέφει…!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε αυτές τις εκλογές τα πρόσωπα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι, που είναι αυτοδημιούργητα επιτυχημένοι και καινοτόμοι, που ευτυχώς πείσθηκαν ότι ο δήμος τους αφορά και θα είναι υποψήφιοι.

Μία τέτοια εξαιρετική περίπτωση είναι ο Οινοποιός απο τον Αγίο Βασίλειο Δημήτρης Μανωλάκης.

Ενας νέος άνθρωπος επιστήμονας, καινοτόμος, εργατικός και με επιτυχημένη ήδη πορεία σε ένα δύσκολο κλάδο και χώρο.

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρέλη, στο οποίο είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχει δώσει ισχυρούς πολιτικούς πόντους στην Τενέα, αλλα και σε όλο τον δήμο, διότι η φήμη του είναι παντού γνωστή.

Ο Δημήτρης Μανωλάκης έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο στον Αγιο Βασίλειο, καλλιεργεί δικά του κτήματα και παράγει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά.

Παράλληλα προσγειωμένος και σεμνός, συμμετέχει στις κοινωνικές διεργασίες της περιοχής και είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Είναι δηλαδή ότι ακριβώς χρειάζεται τα επόμενα δύσκολα χρόνια το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου για να προχωρήσει με ενότητα και συννενόηση μπροστά.

Το ελπιδοφόρο είναι ότι τέτοιου επιπέδου νέοι επιχειρηματίες, μπαίνουν μπροστά και δίνουν πάλι νόημα και αξία στην αυτοδιοίκηση, που είναι χρόνια εγκλωβισμένη απο τους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους.

Η μεγάλη επιτυχία του Νίκου Σταυρέλη είναι ότι τον έπεισε να είναι υποψήφιος, κόντρα στην επικρατούσα λογική, ότι οι νέοι είναι αδιάφοροι.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn