Αποκάλυψη | Γιατί τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου δεν τον θέλουν;

0
55
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Πελοποννήσου, είναι από επιθετικά έως αδιάφορα απέναντι στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ούτε τρελάθηκαν όλα τα ΜΜΕ, ούτε είναι όλοι “εκβιαστές”, ούτε και αγαπούν να πολεμούν τον Τατούλη.

Υπάρχει εξήγηση απλή και κατανοητή και αντιθεσμική.

Τα μέσα ενημέρωσης τα χειρίζεται προσωπικά και αποκλειστικά η κα. Εύη Τατούλη, η οποία κινείται πάντα στην λογική που παράγει υποτέλεια των ΜΜΕ.Αυτό το γνωρίζουν και τα μολύβια των μέσων.

Ετσι κατά καιρούς δημιουργεί μέσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ χρήσης του περιφερειάρχη, τους υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και σύντομα οι ιδιοκτήτες τους αντιλαμβάνονται ότι δεν υλοποιούνται οι υποσχέσεις.

Εν το μεταξύ κάνουν εχθρικά όλα τα άλλα μέσα που βλέπουν την επιλεκτική συμπεριφορά και στο τέλος τα χαλάνε και με το αποκλειστικό μέσο…!

Αυτό γίνεται χρόνια και συνεχίζει να γίνεται.Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο..!

Η κα. Τατούλη, βεβαίως δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα για να κάνει το παιχνίδι με τα μέσα ενημέρωσης και η ενασχόληση της μόνο κακό κάνει στον περιφερειάρχη, που όπως συμβαίνει τώρα, μένει στην γωνία και μετά…καταγγέλει τα Μέσα Ενημέρωσης που μέχρι χθες τα είχε ολότελα δικά του…

Οι σημερινοί προνομιακοί συνομιλητές εκδότες-ιδιοκτήτες-δημοσιογράφοι…αφού πληρώσουν απο την τσέπη τους την βενζίνη (πήγαινε-έλα Τρίπολη), μετά δίνουν μάχη να πάρουν πίσω κανένα ευρώ και στο τέλος…γίνονται εχθροί…!

Αν τα ΜΜΕ τα χειριζόταν η Νικολάκου, χωρίς τις παρεμβάσεις της κας Τατούλη, το σύνολο το μέσων θα ένοιωθε ότι υπάρχει δικαιοσύνη και θα ήταν φιλικά προς τον περιφερειάρχη..

Τώρα έχουν ανακαλύψει ένα νέο “κόλπο”, στην Τρίπολη υπόσχονται μερίδιο απο την διαφημιστική πίτα των 2 εκ. ευρώ της διαχείρισης απορριμάτων.

Κάποιοι νέοι έχουν τσιμπήσει αλλα οι παλιοί ούτε να ακούν θέλουν.

Ετσι απλά είναι τα πράγματα..

 

Υ.Γ. Προσωπικά επειδή απο το 2013 θεωρούμε Δεδικός δεν έχω ούτε προτάσεις μα ούτε και διλήμματα και έχω βγεί απο το περιφερειακό κάδρο. Είμαι απο τους τυχερούς, που δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα και έχω την ησυχία μου…!

 

Γ.Λ.

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn