Λουτράκι | Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνεδρίο

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η διοργάνωση του Παμπελοποννησιακού και του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο συμφωνήθηκε μεταξύ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Οδοντιατρικών Συλλόγων

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ενδοδοντίας και του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τους Προέδρους των Οδοντιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Γιαλαμάς, Αργολίδας κ. Δημήτριος Παπαδημόπουλος, Κορινθίας κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας, Μεσσηνίας κα Γεωργία Θεοδωροπούλου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οδοντιατρικών Συλλόγων κ. Νικόλαος Δέδες και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου.
«Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με τους οδοντιατρικούς συλλόγους διοργανώνουμε δύο σπουδαία και μεγάλα γεγονότα στην Πελοπόννησο, το Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Λουτράκι τον Ιούνιο του 2019 και το Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοδοντίας στην Καλαμάτα το Σεπτέμβριο του 2019» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημειώνοντας ότι «το εύρος των συνεργασιών της Περιφέρειας αποδίδει καρπούς με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες. Μεγάλα γεγονότα διοργανώνονται πλέον στην Πελοπόννησο και σε αυτά έχουν πλέον ενεργό συμμετοχή και καίριο ρόλο οι επιστημονικοί φορείς. Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε συνεχώς τον προορισμό της Πελοποννήσου και τον καθιστούμε προσφιλή επιλογή για ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον».
«Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί σημαντική παράμετρο της ανάπτυξης του τουρισμού στην Πελοπόννησο» επεσήμανε η κα Νικολάκου, τονίζοντας ότι η Πελοπόννησος πλέον αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τη διοργάνωση συνεδρίων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn